התחלתי דיאטה לפני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלתי דיאטה לפני
    מירי
    04/05/2013

שבועיים לפי תפריט אך אני מנסה לשלב את הארוחות בתפריט עם סדר היום שלי ואני מוצאת שזה כמעט בלתי אפשרי. אין לי זמן לאכול מסודר, אני מדלגת על ארוחות בעבודה ומגיעה הביתה מותשת ורעבה ומתחילה להתמלא בשטויות. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלתי דיאטה לפני

הוספת תגובה

• התחלתי דיאטה לפני - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    04/05/2013

נעמה שלום,
    הסדר שיצרת לא מותאם לחיים שלך. עלייך כן לשמור על סדר אבל כזה שמתאים לך. כדאי שתבקרי אצל דיאטן כדי שיתאים את הארוחות שלך.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש מבינה על מה את מדברת...

ליאת
    06/05/2013

כשסדר היום שלך תובעני ממש קשה לשמור על תזונה נכונה. אני מנסה בכל כוחי ועדיין מוצאת את עצמי חיה על סנדויצים בעיקר..האמת שיש הרצאה חינמית בסניפים של בנק מזרחי של ליאורה חוברה אם את מכירה, היא דיאטנית קלינית והיא מדברת על שילוב תזונה נכונה עם סדר יום עמוס, אני מתכננת להירשם ובלי שום קשר אני מתחילה בשבוע הבא ללכת לפגישות אצל נטורופתית דרך קופ"ח - מקווה שבסוף אצליח לשנות את התזונה שלי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו