האם המשקל מטעה????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם המשקל מטעה????
    נועה
    17/03/2008

שלום,
    אני שוקלת 55 וגובהי 1.62, המראה שלי רזה וחטוב..הבעיה שאני לא שלמה עם זה וכל הזמן מחפשת לרדת במשקל, אני קבוע עושה ספורט ועם תזונה נכונה. ועכשיו התחלתי גם דיאטה..
    למרות שאני נראת רזה, אני חושבת שהמשקל גבוה מידי. שמעתי גם על כך שיש עצמות ששוקלות הרבה..האם זה נכון?!
    והאם הנתונים לגבי מבחינת המשקל סבירים?! כי מפריע לי יותר המשקל מהמראה...המראה מטעה..והמשקל נראה לי גבוה מידי..

בתודה
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם המשקל מטעה????

הוספת תגובה

• שלום נועה

ד''ר רוני חרמון
    18/03/2008

את שוקלת בידיוק בסדר לפעמים יש פער בין הצורה למשקל זה תלוי במבנה הגוף לגבייך זה פועל טוב כי מה שמשנה זה הצורה שלנו ולא המשקל שלנו. את הצורה שלנו כולם רואים את המשקל אף אחד לא יודע חוץ ממך כך שתשמחי בחלקך על כך שיש לך גוף יפה חטוב ושאת אוהבת אותו ולמשקל אין חשיבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דוקטור חרמון

נועה
    19/03/2008

תודה..היה כיף לקבל תשובה כזאת:)
    אם בכל זאת אני רוצה לרדת במשקל, אני עושה ספורט ואוכלת נכון כל הזמן..אוכל בריא..ועם ספורט ותזונה נכונה לאורך זמן אני יודעת שכן מרזים..אבל אני לא יודעת אם אני רוצה לרזות יותר לאיזה תפריט לעבור, כי אני מלכתחילה לא אוכלת שטויות ואני אפילו לא בטוחה שאני מגיעה ל1000 קלוריות ביום..אז מה אני צריכה לעשות כדי לרזות יותר מהר? כי אני יודעת שגם עם כמות מועטת מידי של קלוריות לא מרזים..נכון?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו