טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני שוקלת 55 וגובהי 1.62, המראה שלי רזה וחטוב..הבעיה שאני לא שלמה עם זה וכל הזמן מחפשת לרדת במשקל, אני קבוע עושה ספורט ועם תזונה נכונה. ועכשיו התחלתי גם דיאטה.. למרות שאני נראת רזה, אני חושבת שהמשקל גבוה מידי. שמעתי גם על כך שיש עצמות ששוקלות הרבה..האם זה נכון?! והאם הנתונים לגבי מבחינת המשקל סבירים?! כי מפריע לי יותר המשקל מהמראה...המראה מטעה..והמשקל נראה לי גבוה מידי..
בתודה נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את שוקלת בידיוק בסדר לפעמים יש פער בין הצורה למשקל זה תלוי במבנה הגוף לגבייך זה פועל טוב כי מה שמשנה זה הצורה שלנו ולא המשקל שלנו. את הצורה שלנו כולם רואים את המשקל אף אחד לא יודע חוץ ממך כך שתשמחי בחלקך על כך שיש לך גוף יפה חטוב ושאת אוהבת אותו ולמשקל אין חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה..היה כיף לקבל תשובה כזאת:) אם בכל זאת אני רוצה לרדת במשקל, אני עושה ספורט ואוכלת נכון כל הזמן..אוכל בריא..ועם ספורט ותזונה נכונה לאורך זמן אני יודעת שכן מרזים..אבל אני לא יודעת אם אני רוצה לרזות יותר לאיזה תפריט לעבור, כי אני מלכתחילה לא אוכלת שטויות ואני אפילו לא בטוחה שאני מגיעה ל1000 קלוריות ביום..אז מה אני צריכה לעשות כדי לרזות יותר מהר? כי אני יודעת שגם עם כמות מועטת מידי של קלוריות לא מרזים..נכון?!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד