טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשקל שלי תקין אבל לאחרונה עליתי במשקל ואני רוצה לחזור כמו שהייתי. גובהי 1.58 ומשקלי בערך 57-58 התחלתי לעשות ספורט, משהו ש לא עשיתי קודם.. האם מעבר לזה כדאי להתחיל להוריד בכמויות האוכל?לעשות דיאטה? או להמשיך לאכול כרגיל, קצת פחות מתוקים(יש לי בעיה עם זה לאחרונה, אני מודה) או שספורט פשוט יספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ספורט מספיק רק אם הוא במינון גבוה, משהו כמו שעתיים כל יום פעילות אירובית בעצימות בינונית. גם במקרה הזה צריך לעבור לתזונה בריאה: הרבה ירקות וגם כמה פירות, גבינות רזות בשר טרי רזה, דגים טריים, קטניות, לחם ואורז מלאים (במתינות). המנעות מטיגון ומאכלים שמנים, צימצום דרסטי של מתוקים כולל שתייה, דברי מאפה, חטיפים, דגני בוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים