טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני חן..אני בת 19 אז ככה..הייתה לי הפרעת אכילה כמה שנים..אך מעולם לא הייתי תת משקל... להפך...אני שוקלת 65 על 154 זה לא משקל אידיאלי וחשוב לי לרדת בבריאות למשקל מתאים.. אבל הבעיה היא שכבר חצי שנה שאני משקיעה באכילה מסודרת ובספורט לפחות 3 פעמים בשבוע.. יצאתי מהפרעת אכילה..אבל מדאיג אותי שהרסתי את הגוף שלי כי אני לא יורדת אפילו גרם! אני יודעת שבטח יגידו לי לכי לדיאטנית אבל אני אגיד את האמת.. מאז שאני קטנה לא אהבתי לאכול הייתי אוכלת מעט מאוד אבל הרבה קלוריות...למשל 2 ארוחות בורגר כל יום שזה מביא אותי למשהו כמו 3000 קלוריות אבל מבחינת כמות זה לא הרבה.. דיאטניות נותנת לך לאכול המוווווןןן וזה מה שהכניס אותי להפרעת אכילה מלחתחילה..
אני אוכלת כל יום ככה: בוקר:תפוח ויוגורט 3% צהריים:שתיי ביצים 4-7 כפות אורז וסלט גדול ערב:תפוח ויוגורט 0%
אני מפסיקה לאכול ב7 בערב..מכוון שזה עושה לי בעיות בבטן אם אני אכולת יותר מאוחר ואני צמחונית
מה אני עושה לא נכון? אשמח אם מישהו יוכל לתת לי עצה תודה רבה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את אוכלת מעט מאוד ולכן גם לא תצליחי לרדת במשקל, משום שהגוף בסטרס כי לא את לא נותנת לו מזון ולכן הוא אוגר את כל השומנים. אני באופן אישי, הייתי כל הזמן מנסה לעשות דיאטות ללא הצלחה והמשקל שלי כל הזמן היה משתנה. עד שהחלטתי לקחת את עצמי בידיים ובעידודה של אמי הלכתי לייעוץ אצל נטורופתית. היא עזרה לי לבנות תפריט מסודר ונתנה לי כל מיני טיפים, התחלתי לעשות פעילות גופנית (מה שלא הייתי עושה בעבר), אני יכולה לומר לך שדי הופתעתי שאני יורדת במשקל בקצב ומצד שני אני אוכלת המון! אני גם מרגישה מצוין ועירנית. אני ממליצה לך בחום על ייעוץ מקצועי כלשהו אם זה ברפואה הקונבנציונאלית או ברפואה המשלימה - את תופתעי מהתוצאות! בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד