טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי כולם , אני ממש בדיכאון , אני רושמת את כשאני בוכה באמת!!
אני כבר הרבה זמן מנסה לרדת במשקל וכל המעמצים הולכים לפח , פשוט כך!! נמאסס לי מהחיים.
אגב אני שוקלת 72 גובה 1.55 ואניי בת 15 בכיתה י'. אני נמצאת אצל דיאטנית אנו נפגשים פעם בחודש.. אני כל יום קמה בבוקר במצב שאני שונאת את עצמי. אני מודחת מהחברה, עד שנה שעברה הייתי בו נומר מקובלת והייתי 10 קילו פחות , אני מדיחה את עצמי , מסיבות כיתה , מסיבה פורים , סיבוב בעיר , להכל אני לא הולכת בשביל שלא יראו אותי.. נמאס כבר אני על סף התאבדות!! :,(
יש לי אחים קטנים ויש בבית מלא מתוק אני פשוט לא עומדת בפיטוי אני כבר לא יודעת מה לעשות !!! פליזזז אני חחיייבת עזרהה , וגם אני לא סובלת שאומרים לי ללכת לטיפול או משהו כזה זה לא עוזר!!
פליזז תגיבו לי אני חייבת עזרההה זה החלום שלי!!
סליחה שחפרתי , ביי לבנתיים. (אשמח אם תגיבו!!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין לך למה להרגיש ככה חמודה, תקומי בבוקר ותחייכי , תשמחי ותיראי הכול השתפר תחשבי טוב היה טוב, תעסיקי את עצמך על תחשבי אוכל אוכל! אוכל! אז מה עם יש מתוק... בבית אז מה.. תנסי לאכול מסודר לא לחשוב רק על המתוק הזה!
אני כאן באמת לדבר איתך עם תירצי את האסיקיו שלי אתן לך ואחזק אותך אך תדעי את עוד יכולה לרדת במשקל עם רצון רב ותזונה נכונה + ספורט
מאחלת לך הצלחה רבה!
=] תני חיוך הכול לטובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני חושבת שכדאי שתפני ליעוץ פסיכולוגי, נוסף לטיפול התזונתי שאת מקבלת. זה יעזור לך להתמודד עם תהליך ההרזיה ועם גיל ההתבגרות בכלל. אצלנו במרפאה זה נעשה וזה עובד מצוין. בכל מקרה תזכרי, את קודם צריכה לאהוב את עצמך קודם כל, כדי שאחרים יוכלו לאהוב ולקבל אותך.
בהצלחה מוניקה קרן
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד