שאלה שמכוונת לדיאטנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה שמכוונת לדיאטנים
    מור
    01/06/2013

שלום,

עם כמה שאני מתעסקת כל החיים שלי בדיאטות, אוכל וקלוריות וכל המחשבוני קלוריות שיש היום באינטרנט היה אפשר לחשוב שזה יהיה ברור אבל לא הצלחתי לברר את זה בוודאות.

* מה הערך הקלורי של עגבניות שרי? כמה זו עגבניה אחת? כמה זה כוס? כי אם אני מבינה נכון יש להן ערך קלורי לא מבוטל בעיקר למתוקות.

* תמר מג'הול - בתכל'ס תמר אמור להיחשב כ-30 קל', אבל אני נוהגת לאכול את התמרים הגדולים והבנתי שזה קרוב יותר ל-45 קל' לאחד?

מהם הנתונים המדוייקים? זה מאוד חשוב לי לדעת בדיוק את הקל'.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה שמכוונת לדיאטנים

הוספת תגובה

• הי מור. אני לא דיאטנית אבל

,
    02/06/2013

א. יש כוס מדידה אוניברסלית, את יכולה לקנות בחנויות לבית, שמגיעה יחד עם כף,כפית,חצי כוס, ועוד- שמיועדות כולן למדידה (גם בשביל אפייה, אבל אני למשל מודדת עם זה דברים לדיאטה) בדרך כלל הכוונה בכוס- לכוס אוניברסלית שכזו.
    ב. 15 קלוריות לכאן או לכאן לא עושות הבדל גדול, וזו כנראה הסיבה שמדריכי דיאטה ומחשבונים למיניהם לא מתעכבים בדרך כלל על תמר גדול או תמר קטן, אלא מכוונים לממוצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בטח מתכוונת למר מג'הול

,
    02/06/2013

תבדקי את הקלוריות של מג'הול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה למור על הקלוריות

הראל
    03/06/2013

אני אפילו לא אנסה לתת לך תשובה, תסיקי בעצמך מה הטעויות שלך בעשיית דיאטה.
    תקראי את המשפט הראשון שכתבת עד ה״פסיק״ (,)
    חבל שאת מתייחסת ככה לאוכל, דיאטה זו לא נוסחא במתמטיקה שצריך ללמוד ממורה.
    הספירה הקיצונית תביא אותך במקרה הטוב לירידה קיצונית במשקל, אך לאחר מכן לעלייה גדולה עוד יותר במשקל.
    תירשמי לחדר כושר, הרבה על ההליכון, נעלי ספורט טובות, ארוחות בריאות ומשביעות!!! ככה תמנעי מהתקפי זלילה, מתוק זאת בעיה גדולה, נסי לאכול סלט פירות בכל כארוחת ערב, שתיית מים- ואת תרדי הרבה מאוד במשקל!! אני מבטיח לך באופן אישי. (אני ירדתי מ85 ל-70 קילו בתוך 4 וחצי חודשים, הייתי 3 פעמים בשבוע בחדר כושר, שעה וחצי בממוצע, רוב האימון היה על ההליכון).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו