טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עם כמה שאני מתעסקת כל החיים שלי בדיאטות, אוכל וקלוריות וכל המחשבוני קלוריות שיש היום באינטרנט היה אפשר לחשוב שזה יהיה ברור אבל לא הצלחתי לברר את זה בוודאות.
* מה הערך הקלורי של עגבניות שרי? כמה זו עגבניה אחת? כמה זה כוס? כי אם אני מבינה נכון יש להן ערך קלורי לא מבוטל בעיקר למתוקות.
* תמר מג'הול - בתכל'ס תמר אמור להיחשב כ-30 קל', אבל אני נוהגת לאכול את התמרים הגדולים והבנתי שזה קרוב יותר ל-45 קל' לאחד?
מהם הנתונים המדוייקים? זה מאוד חשוב לי לדעת בדיוק את הקל'.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
א. יש כוס מדידה אוניברסלית, את יכולה לקנות בחנויות לבית, שמגיעה יחד עם כף,כפית,חצי כוס, ועוד- שמיועדות כולן למדידה (גם בשביל אפייה, אבל אני למשל מודדת עם זה דברים לדיאטה) בדרך כלל הכוונה בכוס- לכוס אוניברסלית שכזו. ב. 15 קלוריות לכאן או לכאן לא עושות הבדל גדול, וזו כנראה הסיבה שמדריכי דיאטה ומחשבונים למיניהם לא מתעכבים בדרך כלל על תמר גדול או תמר קטן, אלא מכוונים לממוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אפילו לא אנסה לתת לך תשובה, תסיקי בעצמך מה הטעויות שלך בעשיית דיאטה. תקראי את המשפט הראשון שכתבת עד ה״פסיק״ (,) חבל שאת מתייחסת ככה לאוכל, דיאטה זו לא נוסחא במתמטיקה שצריך ללמוד ממורה. הספירה הקיצונית תביא אותך במקרה הטוב לירידה קיצונית במשקל, אך לאחר מכן לעלייה גדולה עוד יותר במשקל. תירשמי לחדר כושר, הרבה על ההליכון, נעלי ספורט טובות, ארוחות בריאות ומשביעות!!! ככה תמנעי מהתקפי זלילה, מתוק זאת בעיה גדולה, נסי לאכול סלט פירות בכל כארוחת ערב, שתיית מים- ואת תרדי הרבה מאוד במשקל!! אני מבטיח לך באופן אישי. (אני ירדתי מ85 ל-70 קילו בתוך 4 וחצי חודשים, הייתי 3 פעמים בשבוע בחדר כושר, שעה וחצי בממוצע, רוב האימון היה על ההליכון).
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד