טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום.. אני בת 26 גובה 1.52, משקל 60 לפני מס' חודשים התחלתי להתאמן בחדר כושר 4-5 פעמים בשבוע שעה שעתיים- שילוב של בודי קומבאט, אירובי משקולות ג'וגינג וכדו' והורדתי קרוב ל10 קילו בלי מאמץ מיותר, תמיד אכלתי בריא בלי שטויות ומסודר הגעתי למשקל קרוב ל54 בלי מאמץ, אך בגלל בעיה של דלקת כרונית בגיד הכתף נאלצתי להפסיק.. העליתי קצת במשקל כעבור חודש חודשיים- הגעתי קרוב ל 60 גם כי ההרגלי אכילה שלי השתנו בגלל תכיפות החגים, לאחר החלפת גלולות העליתי עוד 5 קילו והחלטתי שאני חייבת לשים לזה סוף וחזרתי להתאמן ולאכול בריא, אני מתאמנת מזה חודש באינטנסיביות- 2-3 שעות ביום 5-6 פעמים בשבוע, קיצצתי בכל הבצקים המטוגנים וכדו' אך לצערי אינני רואה כמעט תוצאות מאז השבוע הראשון הבטן שלי תמיד נפוחה ומידלדלת ויש לי כמו "כאבי מחזור" וכך גם הירכיים יש תחושה שמשהו גורם לנפיחות הזאת אמנם מסת השריר שלי קצת עלתה (ממש קצת יחסית לאיך שאני מכירה את עצמי) ורואים על הפנים שלי שרזיתי, אך מידת המכנסיים והחולצות לא השתנו כלל! יש לי ורידים בולטים מאוד ונפוחים באיזור הבטן והרכיים כמו שיש לי במחזור.. האם יש איזה שהן בעיות הורמונאליות שעלולות להפריע לירידה במשקל, אשמח לדעת. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים