טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 39 גובה 168 ומשקל 86 התחלתי דיאטה מאוזנת ואימונים 5 פעמים בשבוע לפני 17 שבועות . בסה"כ הורדתי 4 ק"ג כ-250 גרם בשבוע. אני לא מצליחה לרדת מעבר ל-250 גרם בכל שבוע. ביצעתי בדיקות של בלוטת המגן והן תקינות. מה עושים? איך גורמים לגוף לרדת כחצי קילו בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תעשי פעילות גופנית, הליכה מהירה,זה יעזור מאוד מאוד אין לך מושג עד כמה! ואולי את חורגת בכמות הקלוריות ובגלל זה לא יורדת... תקפידי על משטר דיאטה נכון.. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יכול להיות שאת צריכה לשלב מגוון פעילויות שיעזרו לרדת יותר במשקל. כמו שכבר אמרו.. האם את חורגת מהתפריט שלך ואוכלת פה ושם קצת יותר? במשך הרבה זמן אני גם לא הצלחתי לרדת כמו שרציתי וזה בדיוק בגלל זה, הייתי מרגישה רעב ומנשנשת פה ושם, התחלתי לקחת סיבי קונג'אק , הם יוצרים תחושת שובע וזה עזר לי להפסק עם הרגל הנשנוש
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים