לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל
    יוספה
    16/06/2013

אני בת 39 גובה 168 ומשקל 86 התחלתי דיאטה מאוזנת ואימונים 5 פעמים בשבוע לפני 17 שבועות . בסה"כ הורדתי 4 ק"ג כ-250 גרם בשבוע.
    אני לא מצליחה לרדת מעבר ל-250 גרם בכל שבוע. ביצעתי בדיקות של בלוטת המגן והן תקינות. מה עושים? איך גורמים לגוף לרדת כחצי קילו בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• המלצה-

נינה
    16/06/2013

תעשי פעילות גופנית, הליכה מהירה,זה יעזור מאוד מאוד אין לך מושג עד כמה! ואולי את חורגת בכמות הקלוריות ובגלל זה לא יורדת... תקפידי על משטר דיאטה נכון.. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל - תגובה

אהרון רזון
    16/06/2013

את צריכה לאכול פחות (קלורית) ו\או להתאמן יותר. גם אם תתמידי לאורך זמן ללא עצירות באותו קצב הרזיה, זה עדיין טוב. אף אחד לא רודף אחריך. העיקר לא להשמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סוג של אימוניםאת עושה?

נועה
    18/06/2013

יכול להיות שאת צריכה לשלב מגוון פעילויות שיעזרו לרדת יותר במשקל. כמו שכבר אמרו.. האם את חורגת מהתפריט שלך ואוכלת פה ושם קצת יותר? במשך הרבה זמן אני גם לא הצלחתי לרדת כמו שרציתי וזה בדיוק בגלל זה, הייתי מרגישה רעב ומנשנשת פה ושם, התחלתי לקחת סיבי קונג'אק , הם יוצרים תחושת שובע וזה עזר לי להפסק עם הרגל הנשנוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו