טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בזמן האחרון, כל פעם שאני יוצאת להליכה אני מרגישה ממש עייפה, אין לי אנרגיה אני ממש חלשה ולא מסוגלת לעשות את זה ואני מרגישה שאני נושמת בכבדות, שלא לדבר על ריצות שכבר הפסקתי לגמרי כי אני בכלל לא מסוגלת .. מה הסיבה לזה ומה לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאוד קשה לענות לשאלתך כי הסיבות יכולות להיות מרובות. קודם כל אם את בדיאטה להורדת משקל, הכנסה הקלורית יומית נמוכה מדי יכולה לאורך זמן לגרום לחולשה מהסוג שאת מתארת. תזונה לא מאוזנת לאורך זמן יכולה להביא לחוסר ויטמינים המעורבים בתהליך האנרגטי ולגרום לחולשה. אם את עובדת ויש לך ילדים קטנים שלא מאפשרים לך לישון שינה איכותית. הליכה בסוף יום העבודה ללא שינה ראויה יכולה גם לגרום לתופעה. אם בגלל עיסוקך או קצב החיים את לא מצליחה לאכול שעות רבות לפני ההליכה, יתכן ותופיע חולשה. אי שתיית נוזלים בכמות הרואיה למזג האויר החם, יכולה לגרום לחולשה בזמן ההליכה. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.... קרא עוד