טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 35, גובהי 164 ואני שוקלת 65. אני בעיצומו של תהליך ירידה במשקל מזה מספר חודשים שהחל לאחר הלידה. עד כה ירדתי כעשרה קילו, אולם מזה זמן רב איני מצליחה להוסיף ולרדת במשקל. אציין כי בחודש וחצי האחרונים אני מתאמנת באינטנסיביות - ארבעים וחמש דק אלפטיקל כארבע חמש פעמים בשבוע עם דרגות קושי ומשקולות חופשיות שלוש פעמים בשבוע. לציין שהספורט נהיה אינטנסיבי עבורי באופן שתואר רק בתקופה האחרונה, כשלושה שבועות, ומאז אני די תקועה במשקל. מה כמות הקלוריות היומית המומלצת עבורי? אודה מאוד לתשובה מפורטת ככל הניתן. בתודה רבה מראש, הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כול, אני לא ממליץ לך להתעסק בספירת קלוריות כי שיטה זו לא הוכיחה את עצמה לטווח ארוך. את צריכה לאכול כול 3 שעות ארוחות קטנות, בריאות ומגוונות, וגם להרחיב, לגוון ולהעצים את הפעילות האירובית בהדרגה. אחת מסיבות העצירה יכולה להיות התרגלות הגוף לדפוסי דיאטה ופעילות גופנית קבועים, לכן שינוי דפוסים אלה עשויים לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם שינוי תכניות באליפטיקל, עצימות הנתנגדות, משך הזמן ומהירות הריצה בתוכניות האימון השונות של המכשיר עשויות לעזור?
איני סופרת קלוריות באדיקות, אך כן מנסה לאכול במסגרת תפריט מסודר שמאפשר לי מעקב ומסגרת. איני יודעת איך לאזן נכון בין הספורט לתפריט. ברור לע שאני צריכה לאכול יותר מבתקופה שטרם האימונים אבל אין לי צל של מושג מהו סדר הגודל פחות או יותר.
אודה לעצתך.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים