טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני 1.90 ועד לפני חודשיים שקלתי 126 קילו. לפני חודשיים כאמור התחלתי דיאטה. הורדתי בצקים וסוכרים באופן מוחלט. כמו כן עשיתי כושר כ40 דקות ביום. ראיתי ירידה יפה, כמעט 10 קילו, המידות במכנסיים החלו לרדת והרגשתי שאני בדרך הנכונה. בשבועיים האחרונים נכנסתי לתקופת לחץ בעבודה. הבנתי שקצת יהיה לי יותר קשה לעמוד בסדר יום הזה. אז באמת אני עדיין לא נוגע בבצק, לגבי סוכרים, אני אוכל רק דברים דלי קלוריות במינון מאוד מצומצם. אבל קצת יותר מהשבועות הקודמים. את הכושר הורדתי ל20 דקות ביום. אני אוכל במקרה הכי גרוע כ1500 קלוריות ביום, בדרך כלל לכיוון 1200. אני עדיין שומר מאוד אבל פחות מתחילת הדיאטה. אני חייב לציין שאני לא ממהר לשום מקום. אני יודע שזה תהליך ארוך ושינוי בדרך חיים. השאלה שלי האם גם בצורה הזאת אני אוכל לראות המשך של ירידה במשקל כך שעוד שנה אהיה 20 קילו פחות אם לא יותר? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היעד שלך אפשרי. רצוי למצוא את הזמן והחשק לפחות להכפלת הפעילות גופנית אירובית (לרוב) ואנאירובית, ולאכול יותר, אחרת תאבד בעיקר מסת שריר. 20 דקות ביום זה יותר מכלום, אבל לא משמעותי להרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד