טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 28, גובה 1.71 , מבנה גוף בינוני ומשקל 64 ק"ג. ברצוני להפחית כ-3-4 ק"ג ממשקלי.
- ארוחת בוקר: כוס חלב 1% + כוס חד פעמית ברנפלקס ללא תוספת סוכר - ארוחת ביניים: יוגורט לבן 1.5% + ירקות חתוכים - ארוחת צהרים: אפשרות א': סלט ירקות גדול + חזה עוף בגריל גדול + חצי כוס פחמימה בריאותית (אורז מלא,קינואה,כוסמת..) + כפית שמן זית + מרק צח אפשרות ב': סלט ירקות גדול + קופסת טונה במים + 1-2 פרוסות לחם קל + 2-3 כפות טחינה מוכנה (יחסית דלילה). - ארוחת ביניים: 2 תמרים מג'הול גדולים, במידה ויש אימון - מוסיפה לפניו בננה - ארוחת ערב: סלט גדול קערה גדולה של מרק ירקות סמיך / תבנית גדולה של ירקות אפויים בתנור עם תרסיס שמן זית (קישואים, חצילים, כרוב לבן). חביתה מוכנה מביצה אחת במחבת עם תרסיס שמן זית פרוסת לחם שיפון מלא (45 גרם) 80 גרם גבינה לבנה 3% 2 כפיות טחינה גולמית / 2 אגוזי ברזיל - בנוסף למה שכתוב למטה, אני מקפידה על שתייה מרובה ובאופן כללי אכילת כמות גדולה מאוד של ירקות שונים (טריים או אפויים). אוכלת גם מסטיקים ללא סוכר (בערך 8 מלבנים קטנים ביום) וסוכריות ללא סוכר (בערך 5 ביום)
משתדלת לעשות פילאטיס מכשירים (עבודה רבה על כוח, משקולות וחיטוב) פעמיים בשבוע ולרוץ כ-45 דקות פעמיים בשבוע (בימים אחרים). סדר היום שלי לא מאפשר מעבר לזה..
תודה רבה מראש על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי נטעחן, אני אוכלת עפ"י התפריט הזה, פחות או יותר, כבר למעלה משנה. אמת שהמשקל ממש לא חשוב לי, אני רוצה לרדת בהיקפים, כמו שכתבת. למרות השמירה האדוקה על התפריט בשילוב עם פעילות גופנית, בחצי השנה האחרונה אני לא מצליחה להשיג את מטרתי ו"להצטמצם" בגוף - ולכן רציתי לשאול לדעתך, האם את ממליצה לשנות בו משהו.
אשמח אם תוכלי לסייע :) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי יעל, יכול להיות מצב שבו את נתקעת במשקל דווקא בגלל שאת נשארת בדיוק על אותו התפריט. על מנת להמשיך ולרדת במשקל עליך לעשות שינוי. הייתי ממליצה להוסיף כשלב ראשון יותר ספורט (וכך בעצם תעלי את ההוצאה הקלורית היומית). שלב שני ולא פחות חשוב הוא להתחיל לגוון את התפריט. את יכולה להתחיל להשתמש בקבוצות מזון ולשנות את מה שאת רגילה לאכול. כל שינוי שכזה עשוי להוביל להמשך הירידה. בהצלחה נטעחן ליבנה, דיאטנית קלינית
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד