האם לפת שחרית חייב 2 פרוסות לחם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לפת שחרית חייב 2 פרוסות לחם?
    ברכה
    14/07/2013

אני בדיאטה בבוקר אין לי תיאבון כלל אני מסתפקת בכוס נס קפה עם עוגיה 2 או 2 3 ביסקוויטים של פתי בר חברה אמרה לי שהכי חשוב לאכול לחם ולא עוגיות אני ניסיתי לאכול אך קשה לי כי אני לא רעבה כלל אף מעורר לי בחילה החברה הסבירה לי שחשוב והקיבה חייבת לפעול ובערב להימנע מאוכל ואני רוצה אך אמרתי פרוסה אחת של לחם מלא או שיפון עם ירק היא אמרה לי חייב 2 פרוסות האם נכון? אני חייבת 2 פרוסות לחם בשביל הבריאות והדיאטה? אם אוכל רק פרוסה אחת של לחם מלא או שיפון עם ירק זה מספיק? אני אשמח לקבל תשובה חשוב לי לדעת תודה שבוע טוב ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין לי תשובה?????

ברכה
    15/07/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכלים כשרעבים! - תגובה

אהרון רזון
    15/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוכלים כשרעבים! - תגובה - תגובה

אהרון רזון
    17/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו