טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,אני בת 17.5 בארוחות צהריים אני מוותרת על "התוספות" פתיתים,פירה,ספגטי.. ואוכלת בדרכ חזה עוף/שניצל מביצה/קציצות ירק "לבד" עם סלט.. או בתוך 2 פרוסות לים קל..השאלה היא אם אני בעצם מפספסת פחמימות חשובות? שאלה נוספת-חשוב לי לשמור על המשקל ובדרכ אני שותה מים אבל כשאני יוצאת עם חברים למסעדה אני רוצה להתפנק-מומלץ וזה בסדר לשתות קולה זירו שיש בה פחות מקלוריה ל100 מל או שזה "עבודה בעיניים" וזה משמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם את אוכלת הרבה ירקות בארוחת הצהריים, אפשר לוותר על תוספות עמילניות. שניצל אינו מומלץ. לא חייבים רק חזה. אפשר ואף מומלץ גם חלקים אחרים ללא עור ושומן. לאחרונה פורסם שעוף עלול להכיל קדמיום (מתכת כבדה שמצטברת בגוף), לכן רצוי לא לאכול כל יום, אלא לגוון עם דג טרי איכותי, וגם בקר טרי רזה - פעם בשבוע. אם זה רק מידי פעם, עדיפה קולה רגילה,כי זה הרע במיעוטו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד