2.5 ק"ג ב5 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2.5 ק"ג ב5 ימים
    דן
    08/08/2013

אני בן 41 בריא בדר"כ.יש לי כבד שומני.כבר 3 שבועות שאני בדיאטה מתונה ו"נכונה"הורדתי 2 ק"ג בהם.כיוון שאני לא מרוצה מקצב הירידה(קיוויתי שהוא יהיה כפול)החלטתי ב5 ימים לרדת 2.5 ק"ג כלומר 0.5 ק"ג ביום באמצעות משטר אכילה נוקשה ופעילות גופנית של שעתיים ביום(שעה בבוקר ושעה בערב)ואז לחזור לקצב מתון.אם אצליח בכך האם יגרם לי נזק גופני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2.5 ק"ג ב5 ימים

הוספת תגובה

• 2.5 ק"ג ב5 ימים - תגובה

אהרון רזון
    08/08/2013

אם אין לך בעיות בריאות מלבד כבד שומני, אף דיאטה מוגבלת ל 5 ימים לא תגרום נזק
    מתמשך, ובטח שלא פעילות גופנית אינטנסיבית אם היא מותאמת לכושר שלך (אני עושה ספורט יותר מזה, דבר שמביא לי רק תועלת בריאותית ושמירה על משקל).
    מאחר וזאת לא התחלת תהליך ההרזיה, לא נראה לי שתשיג את יעדך בשלמותו, אבל לא זאת הבעיה, אלא הסבירות הגבוהה לשבירת המשטר ומחיקת ההשג, כולל זה של 3 השבועות הראשונים.
    מי רודף אחריך? קצב ההרזיה שונה מאדם אחד לשני, ולא הוא חשוב אלא ההתמדה לטווח ארוך בתהליך, עם תזונה בריאה מותאמת לך אישית וכמובן, פעילות גופנית סדירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו