טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בת 42, 1.63 שוקלת 68 ק"ג. כחלק מהחיפושים לחוגים עבור הבן שלי נתקלתי בפרסום של הספורטן אצלנו בחיפה שיש מבצע של "ההורים עלינו", זה מן מחיר מסובסד למנוי להורה וילד יחד. חשבתי אולי כדאי שאנצל את ההזדמנות ואתחיל להתעמל קצת כדי להוריד במשקל. יש במקום כל מיני חוגים (פילאטיס, חיזוק וחיטוב, יוגה ועוד) וגם חדר כושר. כמה פעמים בשבוע צריך להתעמל כדי שיהיה שינוי בהיקפים? כי אני לא חושבת שיהיה לי זמן לעשות זאת יותר מ-3 פעמים בשבוע ואם זה לא יהיה אפקטיבי אז אולי כדאי לי לרדת מזה... אשמח לשמוע את דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
3 פעמים בשבוע זה המינימום, ובטח שאת לא צריכה לוותר על הבונוס הזה. מאחר והזמן שאת יכולה להקדיש לפעילות הגופנית איננו רב, לקבלת תוצאות מוחשיות נחוצה גם תזונה מתאימה להרזיה. החוגים שאת מציינת הם טובים מאוד, אך לא שורפים הרבה קלוריות, בעיקר פילטיס ויוגה. למטרה שלך הדגש צריך להיות על פעילות אירובית, ואפשר לעשותה בחדר הכושר, אבל לא רק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים