לא מצליחה להוריד 3 קילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להוריד 3 קילו
    אני
    22/08/2013

יש לי שאלה: רוצה להוריד מקסימום 3 קילו ולא מצליחה. אני בת 60 , יש לי קצת כולסטרול אבל עדיין ללא תרופות. מתעמלת ואוכלת בריא פחות או יותר. בזמן האחרון הייתי בחו''ל , הפרזתי באוכל והתנפחתי מעט ומאז שחזרתי לא מצליחה לרדת למרות שאוכלת רגיל. האם הלחם מנפח? אוכלת 5 פרוסות חיטה מלאה בשעות שונות עם גבינה או פסטרמה . לא אוהבת ירקות , רק עגבניות שרי ובצהריים מכינה לי צלחת מלאה ממש עם שמן זית, לימון, חומץ ומלח, האם להקטין את הכמות??? אוהבת מאוד פירות ואוכלת עד 4 ליום בשעה 11 בבוקר בערך, אולי כאן הבעייה, להקטין כמות? אוכלת פחמימות ומשתדלת כמות קטנה, אותו דבר לגבי עוף או בשר (האחרון אוכלת רק פעם בשבוע) . בערב לא יכולה בלי לחם אבל מה קורה אם אוכלת תירס או חתיכת פשטידה או מרק עם קצת ירקות ? (במרק כן אוהבת ירקות) , האם לוותר על הלחם עם גבינה או סרדינים שאוהבת בערב ? מנסה למצוא את הטעות ואולי דרכך אוכל להרגיש שוב קלילה. תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להוריד 3 קילו

הוספת תגובה

• לא מצליחה להוריד 3 קילו - תגובה

אהרון רזון
    26/08/2013

את לא מציינת גובה ומשקל. כמו כן, פרטי את סוג, תדירות, נפח ועצימות הפעילות הגופנית וגם תיפקוד בלוטת התריס (אם אובחנה תת-פעילות).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו