שאלות דחופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות דחופות
    שרון
    25/03/2008

לי כמה שאלות דחופות וחשובות אבל ק\ודם קצת רקע אני בת 16 וחצי שוקלת 59 וגובה 165 בעברי יש הרבה דיאטות הרבה כסאחח ועדיין אני לא מרוצה מהגוף בימיוחד מהבטן הגדולה שלי אני עושה פעילות אירוביתת הליכה של שעה 3 פעמים בשבוע ואנארובית 11 תרגילים לחיזורק הבטן והשרירים 3 פעמים בשבוע הינה השאלות שלי:

1. כמה קלוריות עלי לאכול כדי לרדת במשקל בין חצי קילו לקילו ?

2. אני לוקחת כדורים לסידור המחזור . כל שלושה חודשים אני מקבלת האם זה יכול להשפיע על המשקל בגלל הצטברות נטוזלים,ונפיחות בבטן וברגליים?

3. אני אוכלת המוםן המון ירקות 5 גזרים, קולורבי מלפפונים גמבות וכוו האם לספור אותך \גם בצריכה הקלוריות (גם שעועי ת ירוקה מבושלת) האם אפשר לאכול חופשי ירקות ?

4. מה עךי לעשות כדי לרזות כ5 קילו כלוטמר להיות 55 קילו ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות דחופות

הוספת תגובה

• שלום שרון

ד''ר רוני חרמון
    26/03/2008

הנוסחה לתצרוכת של קלוריות יומית לצורך שמירה על המשקל היא משקל כפול 24 כפול 0.9 את צריכה לאכול קצת פחות מכך בכדי לרדת במשקל. כן את חייבת לכלול בספירה כל דבר שניכנס לפיך במשך היום. טיפול הורמנלי יכול לגרום לצבירת נוזלים ולשינויי נפח ומשקל.
    ולסיכום לפי הנתונים את מושלמת תשמרי על משקל זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו