טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 50, שוקלת 63, גובה 155 ס"מ.. מזה כשנתיים אני עושה 4 פעמים בשבוע בחדר כושר זומבה - פעילות אירובית מטורפת.......למשך שעה כל פעם.ושומרת על תזונה נכונה ובריאה ובכלל בכלל לא אוכלת הרבה.מז שמוזר לא ירדתי לא בהיקפים ולא במשקל ולו חצי קילו????? האם אפשר לדעת מה הסיבה???
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסיבה יכולה להיות רק אחת: אין מאזן אנרגיה שלילי. למה? יכולות להיות הרבה סיבות, כגון בעיה הורמונלית, גוף למוד דיאטות, היקף קלור של התפריט היומי גבוה מהמשוער (גם תזונה בריאה משמינה), חוסר גיוון בפעילות גופנית (אולי גם לא מספקת למרות ההרגשה הסוביאקטיבית), דפוס קבוע של התפריט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. איבחון תפקוד בלוטת התריס (על ידי בדיקת דם פשוטה). 2. מדידת קצב חילוף חומרים במנוחה (RMR) ובמאמץ. 3. פניה לדיאטנית שתבדוק את התאמת התפריט היומי שלך והרגלי האכילה. 4. הרחבה וגיוון הפעילות הגופנית.
כדאי לך לבדוק מעבר למה שאת אוכלת איך את אוכלת. אם מתנהלת לפי קלוריות, האם את מכניסה את כל הכמות במכה או מחלקת לארוחות קטנות? הסוד הוא להכניס מנות קטנות לפה בכל שלוש שעות. אם את אוכלת לעתים רחוקות הגוף לא נותן אמון ולכן גם לא משחרר מאגרים שזו למעשה המטרה שלך.. מעבר לזה, את לא אמורה להיות רעבה אלא תמיד שבעה. כשרעבים אוכלים בלי הכרה וזה מצב מסוכן לדיאטה. מזון שעשיר בסיבים תזונתיים עוזר לשמור על תחושת שובע לאורך זמן ולכן הוא מעולה. אם את אכן אוכלת כמו שצריך ייתכן שיש בעיה בהתמודדות של הגוף עם האוכל והוא לא מפרק אותו נכון. לי היתה בעיה דומה וגם עניין עם כולסטרול גבוה ונטורופתית המליצה לי על כמוסות הידרוקסי ציטראט של סולגאר. הן בעצם גורמות לגוף לפרק את הפחמימות פחות לשומנים ויותר לגליקוגן- חומר שעוזר לשמור על תחושה של שובע. כדאי גם לך להתייעץ עם נטורופת ותזונאית, לפי מה שאת מתארת כבר מזמן היית צריכה להוריד הרבה במשקל... בהצלחה!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד