טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עם קצת מים ירקות... הרבה יותר קל לי, וכמה ירקות במנה אחת כי ככה ברגיל אני לא ממש אוהבת לאכל תמיד... האם מבחינת ערכים תזונתיים אם אני מערבבת ככה במיקסר עם טיפת מים..האם יורד הרבה מהערך התזונתי? ואני חוששת לטעם אבל זה כבר עניין אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ידוע לי שיש קשר בין התחממות המיקסר בזמן הפעולה, לבין הריסת הויטמינים עקב התחממות המכשיר. לדעתי מיקסר זה פיתרון מעולה, אבל להכנת מיצי פירות. ירקות במיקסר יוצאים בסמיכות די דוחה של מין ״גרבר של תינוקות״ רק בטעם של ירקות. יש מכונת מיצים שממצה את כל תכולת הפירות/ירקות/עשבים (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, נבטים, כל סוגי הפירות, הירקות ואף אגוזים, שקדים וכו׳). המכונת מיצים מייצרת מיץ כמו שקונים מיץ פירות אמיתי, זה לא כמו הבלנדר שהופך את התכולה ששמת ל״גרבר תינוקות״. המכונת מיצים היא פיתרון מושלם לבריאות מעולה מהסיבה שאפשר לעשות שילובי גזר, עשבים ירוקים, לימונים, תפוחים, מנגו, ברוקולי חי, נבטים, זרעים למיניהם, עשב חיטה, עשב שעורה ועוד סוגי מאכלים הבריאים ביותר שקיימים. היופי הכי גדול הוא שאפשר לשים את כל הירקות במצב גולמי! (ברוקולי חי או תרד חי או כרובית חיה כבר אכלתם?) שווה לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תמיד עדיף לאכול ירקות\פירות בצורתם הטבעית (בין היתר בגלל שמשביעים יותר), אבל גם לפי השיטה שאת מציעה, השמירה על הערכים התזונתיים טובה בתנאי שהצריכה מיידית.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד