עלה לי רעיון לנסות לשים במיקסר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלה לי רעיון לנסות לשים במיקסר
    מיצי ירקות
    30/08/2013

עם קצת מים ירקות...
    הרבה יותר קל לי, וכמה ירקות במנה אחת
    כי ככה ברגיל אני לא ממש אוהבת לאכל תמיד...
    האם מבחינת ערכים תזונתיים אם אני מערבבת ככה במיקסר עם טיפת מים..האם יורד הרבה מהערך התזונתי?
    ואני חוששת לטעם אבל זה כבר עניין אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לגבי ירקות במיקסר

רוני מי
    30/08/2013

ידוע לי שיש קשר בין התחממות המיקסר בזמן הפעולה, לבין הריסת הויטמינים עקב התחממות המכשיר.
    לדעתי מיקסר זה פיתרון מעולה, אבל להכנת מיצי פירות.
    ירקות במיקסר יוצאים בסמיכות די דוחה של מין ״גרבר של תינוקות״ רק בטעם של ירקות. יש מכונת מיצים שממצה את כל תכולת הפירות/ירקות/עשבים (נענע, כוסברה, פטרוזיליה, נבטים, כל סוגי הפירות, הירקות ואף אגוזים, שקדים וכו׳).
    המכונת מיצים מייצרת מיץ כמו שקונים מיץ פירות אמיתי, זה לא כמו הבלנדר שהופך את התכולה ששמת ל״גרבר תינוקות״.
    המכונת מיצים היא פיתרון מושלם לבריאות מעולה מהסיבה שאפשר לעשות שילובי גזר, עשבים ירוקים, לימונים, תפוחים, מנגו, ברוקולי חי, נבטים, זרעים למיניהם, עשב חיטה, עשב שעורה ועוד סוגי מאכלים הבריאים ביותר שקיימים.
    היופי הכי גדול הוא שאפשר לשים את כל הירקות במצב גולמי! (ברוקולי חי או תרד חי או כרובית חיה כבר אכלתם?) שווה לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלה לי רעיון לנסות לשים במיקסר - תגובה

אהרון רזון
    01/09/2013

תמיד עדיף לאכול ירקות\פירות בצורתם הטבעית (בין היתר בגלל שמשביעים יותר), אבל גם לפי השיטה שאת מציעה, השמירה על הערכים התזונתיים טובה בתנאי שהצריכה מיידית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו