טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 27, ולפני כשלוש שנים בערך התחלתי תהליך הרזיה בו הורדתי בערך 13 קילו (בתהליך ארוך, לא כסאח) . היום הגעתי למשקל של 68 קילו (גובה 1.60) אחרי שהייתי בסדנת הרזיה של קופ"ח ששם הורדתי חמישה קילו נוספים. אבל מתישהו נתקעתי והירידה נעצרה... הדיאטנית המליצה על שינוי כיוון בתפריט,ניסיתי להפחית פחממות/להצמד לתפריט יותר "ים תיכוני", הגברתי את הספורט ליותר פעמים בשבוע... אבל אין שינוי. עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין, כולל בלוטת התריס. המצב הוא כזה שבערך כמה חודשים טובים אין שום ירידה במשקל לא משנה מה אני עושה.. מה אפשר לעשות במצב כזה? אני די מיואשת.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
1. וויתור מוחלט על דגנים ומוצריהם, תפו"א, בטטה וסוכר לטובת שפע של ירקות מגוונים (גם בהם יש פחמימות אבל בצפיפות נמוכה), 2-3 פירות. גם קטניות (בהגבלה). 2. דגים טריים איכותיים מגוונים (כמעט) כל יום. 3. ביצה (לא מטוגנת בשמן) כל יום. 4. עוף ללא עור ושומן פעמיים בשנוע 5. בקר רזה טרי פעם בשבוע. 6.גבינה\קוטג' 3% 7. שתיית מים בלבד. 8. ארוחות קטנות כל 3 שעות, כאשר בעיקריות סלט גדול כמנה ראשונה. 7. שעה וחצי פעילות אירובית בעצימות בינונית-גבוהה כל יום וגם אנאירובית פעמיים בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הכולסטרול תקין ורמת הטריגליצרידים טובה מאוד. בזכות ההרזייה והגברת הפעילות הגופנית יש לצפות לירידה במדדים אלה. לגבי העלאת רמת השומנים בדם על ידי חלבון מן החי יש חילוקי דעות בין אנשי הרפואה. מלבד זה התגובה אינדיבידואלית., לכן מומלצת בדיקת דם נוספת אחרי מספר שבועות. המשטר המוצע אמור לתת "פוש" להרזייה עד שתגיעי למשקל תקין. אחריו תוכלי לחזור בהדרגה ותחת מעקב על המשקל לאכילה מבוקרת של עמילנים מרוכזים (מוצרי דגנים ועוד).
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד