להוריד במישקל בגיל 50

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להוריד במישקל בגיל 50
    lilu
    26/03/2008

שלום רב,
    לפני שאתחיל לשאול, עלי לציין כי לפני שלוש שנים לערך עברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס וכיום לוקחת "אלטרוקסין".
    מודעת לעובדה שבגיל 50 מתחילים לעלות במישקל. עלי לציין שכל חיי הייתי רזה (44-45 ק"ג) ויכולתי לאכול הכל מבלי לחשוש. בשנה האחרנה העלתי 5 ק"ג והכל באזור הבטן והמותניים.
    שאלתי היא: מה אני צריכה לעשות בכדי שחילוף החומרים שלי יחזור לקדמותו (לא רגילה לעשות דיאטה וספורט), האם "קאלפ" יכול לעזור במיקרה שלי? האם בכלל מותר לי להשתמש ב"קאלפ"?
    האם יש לכם רעיונות? אני כבר מתחילה לחשוב על שאיבת שומן ...לצערי אין לי את הכספים לזה...בקיצור, מה אני יכולה לעשות ובמהירות!!!!
    מצפה לתשובתכם.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להוריד במישקל בגיל 50

הוספת תגובה

• משקל ודיאטה

רחל גרנות
    26/03/2008

שלום לך,
    ברוכה הבאה לקבוצה הכל כך גדולה של אנשים שצריכים לשים לב למה שאוכלים. הרבה שנים הצלחת לשמור על משקל נמוך ועכשיו, העלית 5 ק"ג (אגב, זה לא הרבה אבל אני מבינה שזה מפריע לך מאד) כתוצאה מהניתוח וכן, גם הגיל. אולם, אין זה אומר שאי אפשר לרדת. זה אומר שאת צריכה לשים לב למה שאת אוכלת, פעילות גופנית (חשובה לך במיוחד), שתייה מרובה וכן, כמעט שכחתי, סבלנות.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במישקל בגיל 50

lilu
    26/03/2008

שלום רב,
    קודם כל, תודה על תשובתך. שנית, מעולם לא הייתי צריכה לדאוג לתזונה שלי בכל הנוגע למישקל , ההיפך, תמיד יכולתי להרשות לעצמי לאכול וללא שום מיגבלות, לא עליתי במישקל אך בהחלט העלתי את רמת הכולסטרול שלי. להשמנה שלי אין כל קשר לתזונה (היום אני הוכלת הרבה פחות ויותר בריא), יש לזה קשר ישיר לגיל שלי ולקצב חילוף החומרים שלי שירד פלאים.
    אני מעוניינת להעלות את קצב חילוף החומרים שלי ויודעת שישנן שיטות (מעבר לספורט).
    אגב, לא ענית לי לשאלתי לגבי ה"קאלפ" או כל תוסף אחר שיכול להועיל.
    תודה על הסבלנות
    lilu

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו