לא מצליחה להוריד במשקל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להוריד במשקל!
    אנה
    14/09/2013

שלום, אני נערה בת 16 וחצי, שוקלת 57 ק"ג ולא מצליחה להרזות.
    אני מאוד מתעניינת בכל מה שקשור לספורט ולתזונה אך יש לי 2 בעיות עיקריות בתהליך הזה :
    - אני לא אוכלת סלטי ירקות יש לי בעיה שאני מסוגלת לגעת בזה אז הייתי רוצה המלצה לתחליף של סלט. אז בגלל שאני לא אוכלת סלט קשה לי לחפש לעצמי תחליף לזה לכן התזונה שלי אינה נכונה.
    הייתי רוצה לדעת איך אפשר לרדת במשקל ומ34 אחוזי שומן להפוך את זה להרבה פחות .. הבטן שלי נורא רכה ולא מוצקה ואני מקפידה על הליכות או ריצות לפחות פעמיים בשבוע..
    קשה לי מפני שאני לא מצליחה להוריד ואין לי הדרכה כי גם אמא שלי אומרת שמשקלי מאוד טוב ואני ניראת רזה אבל אני ממש לא מחוטבת ולא שלמה עם גופי.. בבקשה עזרה :\ מה לעשות לגבי הדיאטה איך אפשר להוריד מהר ומה התחליף שאפשר למצוא לסלטים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להוריד במשקל!

הוספת תגובה

• לא מצליחה להוריד במשקל! - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/09/2013

אנה שלום,
    1. אין תחליף טוב לחרקות. אם הבעיה היא בעניין סלט אבל את כן אוכלת ירקות שלמים אז אין בעיה.
    2. תוסיפי פעילות כוח לפעילות האירובית כך גופך יהפוך ליותר מוצק וחטוב.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו