בקשר ללימודי מדעי התזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר ללימודי מדעי התזונה
    נועה
    26/03/2008

הי,
    אני מתחילה ללמוד מדעי התזונה באוניברסיטה העברית ואשמח לדעת פרטים על המקצוע, למשל האם יש ביקוש לדיטאטניות, איפה אפשר לעבוד, האם זה אפשרי לעבוד במשרה מלאה, לאיזה כיוונים אפשר להמשיך, משכורת... וכל מידע נוסף שתוכלו לתת לי.
    תודה רבה וערב טוב,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר ללימודי מדעי התזונה

הוספת תגובה

• לימודי תזונה

רחל גרנות
    27/03/2008

שלום נועה,
    ראשית, מזל טוב ובהצלחה. יש לפניך שלוש שנים של לימודים בהם תוכלי לבחור את הכיוון המתאים לך. אני מציעה לך לא להתקבע כרגע, נצלי את הלימודים וההתנסויות השונות כדי לעשות לבסוף את הבחירה הנכונה לך.לדעתי, כמובן, זה מקצוע מעניין ומאתגר (אני משוחדת במקצת...). אני תמיד אומרת שיש לי זכות גדולה ללוות אנשים במסע שלהם. בקשר להיקף המשרה, מקוה שתמצאי מקום עבודה מעניין, מאתגר ובהיקף שעות מתאים.
    אבל, כרגע, נועה, תיהני מהלימודים והשקיעי בהם את האנרגיות שלך.
    בהצלחה,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

נועה
    27/03/2008

הייתי היום ביום פתוח ברחובות והבנתי שיש קצת בעיה בנוגע לסטאג' וצריך לחכות כמה מחזורים עד שמתפנה מקום (ושזה הולך לפי הגרלה), ידוע לך משהו בקשר לזה? מה עושים במקרה כזה?

אני באמת מאוד אוהבת את הנושא אבל אני קצת מפחדת שיהיה קשה למצוא עבודה (בכל זאת כל שנה מסיימות יותר מ100 דיאטניות וכמה כבר צריך...?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי תזונה

רחל גרנות
    28/03/2008

שלום נועה,
    אכן, יש כיום תקופת המתנה עד שנה כדי לקבל מקום לסטאג'. זה נעשה בהגרלה ולכן יש כאלה שנאלצים להמתין מספר חודשים עד לתחילת הסטאג'. לשאלתך, מה לעשות? אין מה לעשות. צריכים לחכות בסבלנות. והאם יש צורך בכל הדיאטניות שגומרות כיום את הלימודים (ברחובות, בתל חי ובמכללת אריאל) לא בטוחה. אולם, האם יש צורך בכל עורכי הדין שמסימים כל שנה את הפקולטות למשפטים? השאלה היא עד כמה את באמת רוצה לעסוק במקצוע הזה. הטובים, תמיד ימצאו עבודה.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו