טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מנסה לרדת במשקל כבר קרוב לחודש, מנסה לשמור על תפריט קבוע שהתאימה לי תזונאית, אבל עדיין מוצאת את עצמי מנשנשת בין ארוחות, איכשהו אני עדיין רעבה, למרות שאני אוכלת בדיוק מה שבתפריט וזה לא מעט. מה אפשר לעשות במצב כזה? קצב ההתקדמות שלי ממש איטי ולדעתי זה נובע רק מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי טלי. קצב ירידה במשקל מושפע מהרבה גורמים כמו גנטיקה, מספר דיאטות בעבר , תפקוד של בלוטת התריס וכו... יתכן שהתפריט אינו מתאים לך וכן אני מציעה לך לגשת שוב לדיאטנית ולבנות תפריט חדש וכמובן להיות סבלנית ולהבין שזה תהליך . בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב לשתות הרבה מאוד מים. הרבה פעמים נדמה לנו שאנחנו רעבים ובעצם אנחנו צמאים ואחרי שאת שותה מים את מבינה את זה. אם זה לא עוזר יש כל מיני מדכאי רעב טבעיים שאת יכולה לנסות.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד