טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם אני חודשיים אחרי לידה, בלידה עליתי 22 ק"ג לצערי הייתי 55 נהייתי 77 יצאתי מהבית חולים כשמשקלי 70 לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי דיאטת כסאח עם שילוב ספורט על הקרוס כל יום שעה וזה היה מאוד מתיש ומאוד קשה עכשיו אני שוקלת 61 מה שאומר שנשאר לי 6 קילו לרזות אבל המשקל לא זז התייאשתי עצרתי את הספורט אך עדיין לא אוכלת אני לא מבינה מה הבעיה אציין שיש לי תת פעילות בלוטת התריס ואני מאוזנת אלטורןקסין 100 ליום אני מודעת לזה שקשה לרזות עם בעיה בבלוטה אבל אני לא מוכנה לקבל את 6 הקילוגרמים העודפים אני אכנס להריון בעתיד ועודפים על עודפים ייצרו השמנה וכך לא אוכל לשמור על הגזרה לעולם אנא עזרו לי אני מיואשת תמיד שמרתי על המשקל שלי אני כבר שנים בטווח ה 53-55 .. ניסיתי 6 כדורי הרזייה מחברת 7 slim ועצרתי אותם כי אני מפחדת להזיק לעצמי מאחר שכדורים אלו אינם מאושרים ממשרד הבריאות אני גם מפחדת להשתגע ולחזור ליטול אותם מה עושים ?? איך לרדת 6 קילו עם בעיה בבלוטה ??? אין פיתרון?? תודה על התייחסותכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גיל 22 גובה 1.62 משקל לפני הריון 55, בהריון 77,ביציאה מבית חולים 70 וכרגע 59.5 אבל כמעט ולא אוכלת ומשלבת המון המון ספורט מתיש אני רוצה לחזור למשקל הקודם שהוא 55 התת פעילות בבלוטה מאוד מדכא אותי אני זוכרת את עצמי אפילו שהייתי במשקל 55 לא הייתי אוכלת ולמרות זאת המשקל לא היה זז או שעליתי או שנתקעתי ועל מנת לרזות קילו אחד הייתי צריכה להתאמץ רצח! אני חודשיים אחרי לידה. אני רוצה גם טיפים איך לשמור על משקל היעד כי כל דבר נוסף שאני אוכלת מעלה אותי מיידית ואני לא מתכוונת לצום כל הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מציע לך לא להתאמץ יותר מדי ולא להיות אובססיבית לגבי ההרזייה כי זה עלול להזיק לבריאות וגם להשיג את התוצאה ההפוכה. משקלך יפה מאוד יחסית לזמן הקצר שעבר מאז שילדת. קחי בחשבון שלוקח יותר מחודשיים להגיע לאיזון הורמונלי, לפעמים הרבה יותר. תני לזמן לעשות את שלו, אכלי מספיק ומאוזן, אל תרעיבי את עצמך כי משהו טוב לא ייצא מזה. אני מאמין שעם תבונה וכוח רצון תוכלי להגיע או לפחות להתקרב ליעד שלך אבל ייקח זמן. איך לשמור? קודם נגיע לגשר ואז נראה איך נעבור אותו. אל תשכחי, הבריאות קודמת לרזון (שכרגע איננו כורח המציאות)!
אם את מאוזנת היטב, הבלוטה לא אמורה להפריע. אני לא יודע מה נקרא אצלך לאכול רגיל, אבל אם את כל כך פוחדת, טוב יהיה לפנות לדיאטנ\ית לבקרה לפני שייגרם נזק בריאותי גופני ונפשי.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד