מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    מ.מ
    17/09/2013

שלום לכם אני חודשיים אחרי לידה, בלידה עליתי 22 ק"ג לצערי הייתי 55 נהייתי 77 יצאתי מהבית חולים כשמשקלי 70 לקחתי את עצמי בידיים והתחלתי דיאטת כסאח עם שילוב ספורט על הקרוס כל יום שעה וזה היה מאוד מתיש ומאוד קשה עכשיו אני שוקלת 61 מה שאומר שנשאר לי 6 קילו לרזות אבל המשקל לא זז התייאשתי עצרתי את הספורט אך עדיין לא אוכלת אני לא מבינה מה הבעיה אציין שיש לי תת פעילות בלוטת התריס ואני מאוזנת אלטורןקסין 100 ליום אני מודעת לזה שקשה לרזות עם בעיה בבלוטה אבל אני לא מוכנה לקבל את 6 הקילוגרמים העודפים אני אכנס להריון בעתיד ועודפים על עודפים ייצרו השמנה וכך לא אוכל לשמור על הגזרה לעולם אנא עזרו לי אני מיואשת תמיד שמרתי על המשקל שלי אני כבר שנים בטווח ה 53-55 .. ניסיתי 6 כדורי הרזייה מחברת 7 slim ועצרתי אותם כי אני מפחדת להזיק לעצמי מאחר שכדורים אלו אינם מאושרים ממשרד הבריאות אני גם מפחדת להשתגע ולחזור ליטול אותם מה עושים ?? איך לרדת 6 קילו עם בעיה בבלוטה ??? אין פיתרון?? תודה על התייחסותכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

אהרון רזון
    17/09/2013

פרטים חסרים: גיל, גובה, כמה זמן עבר מהלידה, איזו לידה (ראשונה, שניה וכו"), דיאטות בעבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת פרטים

מ.מ
    18/09/2013

גיל 22
    גובה 1.62
    משקל לפני הריון 55, בהריון 77,ביציאה מבית חולים 70 וכרגע 59.5 אבל כמעט ולא אוכלת ומשלבת המון המון ספורט מתיש אני רוצה לחזור למשקל הקודם שהוא 55 התת פעילות בבלוטה מאוד מדכא אותי אני זוכרת את עצמי אפילו שהייתי במשקל 55 לא הייתי אוכלת ולמרות זאת המשקל לא היה זז או שעליתי או שנתקעתי ועל מנת לרזות קילו אחד הייתי צריכה להתאמץ רצח! אני חודשיים אחרי לידה.
    אני רוצה גם טיפים איך לשמור על משקל היעד כי כל דבר נוסף שאני אוכלת מעלה אותי מיידית ואני לא מתכוונת לצום כל הזמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספת פרטים - תגובה

אהרון רזון
    18/09/2013

אני מציע לך לא להתאמץ יותר מדי ולא להיות אובססיבית לגבי ההרזייה כי זה עלול להזיק
    לבריאות וגם להשיג את התוצאה ההפוכה. משקלך יפה מאוד יחסית לזמן הקצר שעבר מאז שילדת. קחי בחשבון שלוקח יותר מחודשיים להגיע לאיזון הורמונלי, לפעמים הרבה יותר. תני לזמן לעשות את שלו, אכלי מספיק ומאוזן, אל תרעיבי את עצמך כי משהו טוב לא ייצא מזה. אני מאמין שעם תבונה וכוח רצון תוכלי להגיע או לפחות להתקרב ליעד שלך אבל ייקח זמן. איך לשמור? קודם נגיע לגשר ואז נראה איך נעבור אותו.
    אל תשכחי, הבריאות קודמת לרזון (שכרגע איננו כורח המציאות)!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם תת פעילות בלוטת התריס???

מ.מ
    18/09/2013

זה משגע אותי שאני כלכך מתאמצת ואם אני אוכלת מעט אני מייד עולה אני כבק מפחדת לחזור לאכול רגיל ואז לעלות את מה שירדתי בהתאמצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עם תת פעילות בלוטת התריס??? - תגובה

אהרון רזון
    18/09/2013

אם את מאוזנת היטב, הבלוטה לא אמורה להפריע. אני לא יודע מה נקרא אצלך לאכול רגיל, אבל אם את כל כך פוחדת, טוב יהיה לפנות לדיאטנ\ית לבקרה לפני שייגרם נזק
    בריאותי גופני ונפשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידה ראשונה

מ.מ
    18/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו