איך להוריד אחוזי שומן? והאם יעזור ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להוריד אחוזי שומן? והאם יעזור ל
    שלי
    19/09/2013

חיטוב שומן בירכיים? אני במשקל תקין 51.3 גובה 152 בת 38 אחרי לידות. עושה שיעורי חיטוב פעמיים עד 3 ולעיתים אירובי או הליכה.
    למרות זאת אני באחוזי שומן 24 וירכיים מדלדלות מאוד ולא חטובות.
    מה עליי לעשות מבחינה תזונתית, מקפידה כבר על תזונה מאוזנת מאוד , תפריטי 1200 עם מעט שומן ומגוון מאוד, ומבחינת ספורט? האם לא אתחטב כי כך אני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להוריד אחוזי שומן? והאם יעזור ל - תגובה

אהרון רזון
    19/09/2013

התפלגות השומן בגוף הינו נתון גנטי. ישנם אנשים במשקל תקין, אפילו בצד הנמוך, עם מצבורי שומן במקומות מסויימים.
    תרגילים מתאימים מבוצעים באופן אפקטיבי אמורים למצק את האיזור המפריע לך, אבל לא יורידו שומן באופן ממוקם. למרות שמשקלך תקין, יש עוד מקום להרזייה מתונה שתשפיע במידה זו או אחרת גם על הירכיים. מבחינה קלורית את אוכלת נכון , אך לזרוז ההרזייה
    רצויה פעילות אירובית בעצימות בינונית-גבוהה עד כמה שאת מסוגלת ויכולה להרשות לעצמך. מאחר שאת נמוכה ואין לך עודף משקל, ההרזייה תהיה איטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי פעילות אירובית בעצימות בינונית-

שלי
    19/09/2013

גבוהה ומה תדירותה?
    תודה!! ועד כמה ניתן לרדת שזה תקין לגובה 42-45 ואני אכן נמוכה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהי פעילות אירובית בעצימות בינונית- - תגובה

אהרון רזון
    20/09/2013

1. הליכה נמרצת עד כדי התנשפות עם קטעי ריצה קלה. לפחות שעה בימים שאין לך שיעור חיטוב, ואם יש לך זמן, גם באותם הימים.
    2. עד 44 ק"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו