טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לכם וערב טוב לצוות המומחים של פורום דיאטה ותזונה נכונה. ערב טוב ושלום רב לכם.
שלום..אני רק רוצה להגיד ולשאול משהו.
שלום קוראים לי שלומי כהן ואני בן 20 עוד מעט בחודש פברואר 2014 אני יהיה בן 21.
עכשיו רציתי להגיד שאני ממש לא בדיאטה או שאני עושה דיאטה ממש לא ואני לא מתכוון לעשות.
אני רק רוצה להגיד שאני מתאמן עם עצמי לא בחדר כושר משקולות ואני עושה ספורט עם עצמי בשילוב עם אוכל טוב שזה אורז,מלא מלא ירקות ופירות,בשר ,אגוזים,שקדים לחם מקמח מלא שזה לחם חום עם הדגנים..בקיצור..אני רוצה להגיד שאני משלב בחיים שלי אוכל עם ספורט..ככה אני מאמין שצריך לחיות חיים טובים וחיים טובים לא רק לעצמנו אלא לגופנו גם..
ורציתי לשאול אתכם..האם המשקל שלי בסדר..אני שוקל 65-66 ואני בן 20 עוד מעט בן 21
ואני 1.68....ואני עושה ספורט עם עצמי לא בחדר כושר אני אוכל מלא ירקות ופירות,ובשר ואורז,וקטניות..בקיצור רק דברים שצריכים לגוף שלנו ולא שטויות כמו חטיפים ועוגות ועוגיות וכל מיני שטויות למינהם.
ורציתי לשאול האם זה בסדר??והאם המשקל שלי הוא טוב בהתאם לגילי ולגובה שלי??
מחכה לתשובה וערב טוב.
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אהה רק רציתי לשאול ולהגיד ש..אני אוכל מלא מלא פירות וירקות,אורז,בשר אבל בשר אדום בשביל הויטמין b12, וויטמין b' ,קטניות כמו אפונה,שעועית,עוף,אגזוים,שקדים,שותה מים..אני הולך לפי פירמידת המזון בעיקר...........וגם אני אוכל דברי חלב כמו קוטג',גבינות למינהם..
רק דברים שצריך לגופנו..ועושה ספורט..ושוב לא בחדר כושר אלא עם עצמי..אני מתאמן עם משקולות עם עצמי בפארק שליד הבית שלי....ורציתי לשאול האם זה בסדר וטוב לעשות ולחיות ככה??
מחכה לתשובה ושבת שלום
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד