טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב ... בן 42 גובה 181 משקל נוכחי 94 . משקל יעד 88 . אני אוכל מסודר מאד מקפיד מאד על התפריט בוקר .. 2כפות שיבולת שועל 1כף צימוקים תפוח עץ 3כפות ברנפלקס ללא סוכר חלב רזה לפני הבוקר שכחתי לציין פרי שייק בננה אחת תרד וחלב ומים במיקסר עם כף פשתן טחון . ביניים פריכית עם יוגורט אפס אחוז צהריים מושט בתנור או סטייק פרגית או שוקיים עוף בתנור עם תוספת ירק אפונת גינה או שעית או ברוקלי או כרובית מבושלים במים עם כף שמן זית ביניים אחרי הצהריים וערב כמו בבוקר . ספורט ארבע פעמים בשבוע אימון כוח הרבה חזרות משקל נמוך ושחייה כל יום . רציתי להגיד ולשתף שאני מאד מאוכזב מעצמי כי אפילו שאני לא נוגע בבורקסים ועוגות ומאפים ומטוגן ואוכל בריא ועושה ספורט ויורד במשקל. יפה אחרי איזה שבועיים כמו אתמול שירדתי מ94 ל 92 אז חיסלתי שלושת רבעים חבילה גלידת שמנת אני לא שולט. בזה אני נעמד מול חבילת הגלידה בחוסר אונים ולוקח לפה עם כפית . עשיתי לי כללים שמתי שזה קורה לצחצח שיניים אחרי כוס גלידה ולשתות מים מתוקים ואני מנהל יומן אכילה וכותב על זה שאני טועה בנושא הזה ויש לי כללים אך כל פעם שאני יורד אני זולל ועולה קילו וחצי בחזרה וזה נורא מייאש אותי אני גם שותה 8-12 כוסות מים ביום 4-5 כוסות קפה ביום . זה המצב אולי אני צריך להימנע בכלל ממתוק עד שאגיע למשקל היעד כי אני מתחיל עם מתוק ומחסל . אנא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם לי נראה שהפתרון עבורך הוא גמילה מוחלטת ממתוק ולא רק הפחתה. זה כמו גמילה מעישון או אלכוהול. זה לא קל, אבל אתה חייב להצליח, אחרת תובס במאבקך ותעלה את הכול בחזרה, ובד"כ זה קורה עם ריבית. לצורך זה תצטרך לאזן את התפריט כי כעת, חוץ מארוחת הצהריים הוא מבוסס בעיקר על פחמימות, ו"חבר מביא חבר" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד