טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום שמי מתן. עד לפני זמן לא רב שקלתי כ130 קילו. היום- 90.4. רציתי לשאול כזה דבר: המשקל אליו אני צריך להגיע ביחס לגובהי הוא-87 ק"ג. המטרה שלי- גוף רזה וחטוב. אני עושה כושר. כרגע יש לי עדיין שומן באזור הבטן. זה לא נראה כמו עור עודף אלא כמו שומן. כמובן שברמה נמוכה יחסית אך לכאורה אני כבר כמעט במשקל שאני צריך להיות בו. אז איך זה יכול להיות? עד איזה משקל אני אצטרך לרדת כדי לראות בטן שטוחה במראה? תודה על הפורום הנפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני ירדתי גם כן באמצעות הרבה כוח רצון וגם עזרה מסביב. קודם כל נרשמתי לספורטן שזה חדר כושר בחיפה שמשלב גם כל מיני חוגים. הצוות שם ממש מקסים והם עזרו לי להתמיד, קבעו איתי פגישות אימון כל חודש ובדקו איך אני מתקדמת. חוץ מזה שאכילה נכונה היא גם כן פקטור מאוד משמעותי כשרוצים לרדת. אכלתי באופן מסודר ושתיתי הרבה מים. זה לא בשמיים, אבל זה גם לא פשוט.. צריך להשקיע בזה הרבה מאמץ ולהיות מוכנים לעבודה קשה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ריקי, אני יודע שאפשרי. עשיתי כמה דיאטות שהצליחו אבל לא הצלחתי לשמור על ההצלחה הרבה זמן והעלתי שוב ואפילו יותר. אני שוקל 135 קילו. יש לי את הכוח רצון. הבעיה היחידה שלי שאני תמיד רעב. אני מסיים לאכול צהריים - אני עדיין רעב.
אולי גם את היית במצב כזה? או שאת יודעת איך אפשר להתמודד עם זה?
בגלל שהקיבה שלי גדולה היא לרגילה להרבה אוכל.
זה אפשרי ועוד איך!!!! חשוב מאוד שתהיה התחלה של רצון אני בת 41 ובעזרת מאמן כושר אישי ירדתי במשך 8 חודשים 41 ק"ג לעולם לא הייתי מצליחה להגיע למשקל הזה ולהראות 10 שנים יותר צעירה מגילי לולא המאמן. בקיצור תזונה נכונה+ אימוני כושר יומיומיים = אורח חיים בריא!!! בהצלחה!!!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד