איך לשמור על משקל היעד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לשמור על משקל היעד
    מ.מ
    22/10/2013

שלום ד"ר
    הנני בת 22 אני 3 חודשים אחרי לידה ..בהריון עליתי 22 קילו שקלתי לפני ההריון 55 והגובה שלי 1.62-1.63 אחרי הלידה התחלתי דיאטה חריפה עם אימונים יום יומיים על הקרוס בהתחלה היה לי קשה מאוד לרדת כי אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס אך מאוזנת באלטרוקסין 100 ירדתי מ 70 קילו עד 58 עם מאמצים גדולים ספורט ודיאטה שהתבססה על סלטים אחרכך צימצמתי את הפעילות הספורטיבית והאמת שהשתמשתי בתה משלשל כי יש לי עצירות איומות וכרגע הגעתי למשקל היעד כמעט נשאר לי חצי קילו להוריד שזה לא משהו!! אני אוכלת יותר ואני עדיין על משלשלים אני מודעת לזה שזה לא בריא אבל האמת שהוא מאוד עזר לי לא רק לרדת במשקל אלא גל תחושה של הקלה וריקון ובטן נינוחה ולא קשה כמו בעצירות. למרות ההישג הטוב שהגעתי אליו אני כל הזמן בפחד ודאגות אני לא מפסיקה להישקל יום יום ומפחדת להעלות אני רוצה לאכול וליהנות כמו לפני ההריון ולהישאר עם משקל תקין מה אני עושה איך לשמור על המשקל אך גם ללא הרעבה וחרדה מכל ביס שנכנס לי לפה ???
    אשמח להתייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לשמור על משקל היעד

הוספת תגובה

• איך לשמור על משקל היעד - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    24/10/2013

מיה שלום,
    אי אפשר להתעלם מהצורה הקיצונית והלא נכונה שניהלת את התהליך עד כה. קשה לדעת אם מאחר בבצעת דיאטה קיצונית בעזרת משלשלים, תהיה לך אפשרות לשמור על המשקל כפי שהיה קורה אם היית יורדת במשקל בתהליך מאוזן ונכון. כרגע מה שיש לעשות בעיני הוא להשאר על רמת פעילות גבוה, תוך כדי תזונה מאוזנת עשירה בסיבים תזונתיים ורווית נוזלים והפסקה מיידית של המשלשלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

מ.מ
    25/10/2013

הבנתה אותי לא נכון במשלשלים אני משתמשת משלוש שבועות הם עזרו לי להוריד כמה קלוגרמים ולא הכל קיצור השתמשתי בהם בסוף תהליך ההרזיה.. האם משלשלים יכולים לגרום לנזק בלתי הפיך עד כדי מוות??? פשוט אין לי יציאות מאז ומתמיד והמשלשים נותנים לי הרגשה של ריקון ונוחות.
    בקשר לגובה גובהי 1.63-1.64 וגילי 22 מהו משקלי התקין ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו