טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר הנני בת 22 אני 3 חודשים אחרי לידה ..בהריון עליתי 22 קילו שקלתי לפני ההריון 55 והגובה שלי 1.62-1.63 אחרי הלידה התחלתי דיאטה חריפה עם אימונים יום יומיים על הקרוס בהתחלה היה לי קשה מאוד לרדת כי אני סובלת מתת פעילות בלוטת התריס אך מאוזנת באלטרוקסין 100 ירדתי מ 70 קילו עד 58 עם מאמצים גדולים ספורט ודיאטה שהתבססה על סלטים אחרכך צימצמתי את הפעילות הספורטיבית והאמת שהשתמשתי בתה משלשל כי יש לי עצירות איומות וכרגע הגעתי למשקל היעד כמעט נשאר לי חצי קילו להוריד שזה לא משהו!! אני אוכלת יותר ואני עדיין על משלשלים אני מודעת לזה שזה לא בריא אבל האמת שהוא מאוד עזר לי לא רק לרדת במשקל אלא גל תחושה של הקלה וריקון ובטן נינוחה ולא קשה כמו בעצירות. למרות ההישג הטוב שהגעתי אליו אני כל הזמן בפחד ודאגות אני לא מפסיקה להישקל יום יום ומפחדת להעלות אני רוצה לאכול וליהנות כמו לפני ההריון ולהישאר עם משקל תקין מה אני עושה איך לשמור על המשקל אך גם ללא הרעבה וחרדה מכל ביס שנכנס לי לפה ??? אשמח להתייחסותכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מיה שלום, אי אפשר להתעלם מהצורה הקיצונית והלא נכונה שניהלת את התהליך עד כה. קשה לדעת אם מאחר בבצעת דיאטה קיצונית בעזרת משלשלים, תהיה לך אפשרות לשמור על המשקל כפי שהיה קורה אם היית יורדת במשקל בתהליך מאוזן ונכון. כרגע מה שיש לעשות בעיני הוא להשאר על רמת פעילות גבוה, תוך כדי תזונה מאוזנת עשירה בסיבים תזונתיים ורווית נוזלים והפסקה מיידית של המשלשלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הבנתה אותי לא נכון במשלשלים אני משתמשת משלוש שבועות הם עזרו לי להוריד כמה קלוגרמים ולא הכל קיצור השתמשתי בהם בסוף תהליך ההרזיה.. האם משלשלים יכולים לגרום לנזק בלתי הפיך עד כדי מוות??? פשוט אין לי יציאות מאז ומתמיד והמשלשים נותנים לי הרגשה של ריקון ונוחות. בקשר לגובה גובהי 1.63-1.64 וגילי 22 מהו משקלי התקין ??
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים