טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך אני אוכלת יום יום גבינה צהובה.{דקדק גבינה של תנובה} בארוחת בוקר לוקחת קרקר ומניחה פרוסה דקדק של גבינה צהובה,ומאוד נהנית. לפעמים גם בערב בתור טוסט בטוסטר. אני נמצאת הרבה בדרכים וזה מאפשר לי להכין לי קרקרים קטנים מחיטה מלאה עם גבינה וממלא אותי.כמובן עם ירקות חתוכים מכל הצבעים. האם תוכלי לייעץ לי אילו תחליפים אוכל לאכול עם קרקר או עם לחם. אבוקדו הם מאוד קשים ולוקח לי ימים עם שמתרכך,וגם משחיר במשך היום. מאוד אודה לך משום שהיום חפשתי גבינה צהובה מחברות אחרות ללא צבע אנטו ולא מצאתי. למה מוסיפים את הצבע הזה? למה הוא לא בריא?
בכבוד רב בתודה מראש שראלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גבינה= לא בריא לגוף. כתבת משהו שאין לו התחלה ולא סוף. אם זה טעים לך ואת מסתדרת עם זה, אז מה הסיבה שאת רוצה להפסיק? האם את רוצה להפסיק בגלל שזה לא בריא? מה הם התחליפים לגבינה צהובה- השאלה היא איזה תחליף את מחפשת. נוח שלא מתקלקל מהר? בריא? טעים? אם את בעניין של גבינות אז את יכולה לקנות אחלה גבינות מלוחות, טעימות אפילו יותר מהגבינה הצהובה, ללא צבעי מאכל ורזות הרבה יותר מהגבינה הצהובה. יש לך הרבה מאכלים שאת יכולה לשים בסנדוויץ', אם את מסתבכת את יכולה לחפש בגוגל המלצות ואני בטוח שתמצאי לפחות 5 שיתאימו לך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שראלה שלום, קודם כל אני נגד קיצוניות. אם אין לך בעיות בריאתיות לא רואה בעיה בפרוסה דקה של גבינה צהובה ביום אם זה מה שהתכוונת שאת צורכת ביום. תחליף מצויין אחר יכול להיות טחינה מלאה שאת מכינה בבית. בהצלחה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים