תזונה אחרי ולפני אימון כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה אחרי ולפני אימון כושר
    נועה
    31/03/2008

אני בת 21, שוקלת 61 וגובה 171. לאחרונה מצאו אצלי כולסטרול גבוה (250) ושומנים בדם (רוב הסיכויים שבגלל גלולות) אז התחלתי לאכול מתפריט דל שומן שהרכיבה לי דיאטנית ולהתאמן כמעט כל יום בחדר כושר, אימון שכולל מכשירים ועוד כשעה אירובי (ריצה/הליכה). מה מומלץ בשבילי לאכול לפני האימון ואחריו וכמה זמן לפני ואחרי (וגם להצליח להוריד קצת במשקל...)?
    אני מתאמנת כבר חודש אבל בינתיים הרזיתי קצת רק מבחינת בגדים אבל לא מבחינת משקל. מתי יהיה שינוי גם במשקל?

תודה רבה!!
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום נועה

ד''ר רוני חרמון
    01/04/2008

הכולסטרול באמת מושפע מהגלולות השומנים פחות . לאור הנתונים אינך צריכה לרדת במשקל. חיתוב הגוף חשוב יותר מהמשקל כי זה מה שאנשים רואים ולכן אין חשיבות למשקל במקרה שלך את צריכה להתבונן במראה ולאהוב את גופך ועל זה לשמור. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

נועה
    01/04/2008

כן אני יודעת שהמשקל באמת בסדר, פשוט עד לפני 3 חודשים הייתי 4 קילו פחות ולזה אני רוצה לחזור.
    אז מה אתה ממליץ לאכול לפני ואחרי האימון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו