התמכרות למתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות למתוק
    אנה
    04/12/2013

שלום אני בת 17 אני מנסה להתחיל לאכול נכון ובריא והכל טוב ויפה עד שאני מסיימת את ארוחת הצהריים ויש לי חשק עז לשוקולד .. אני כל הזמן מנסה להחזיק את עצמי לא לקחת להחליף במשהו אחר אולי חטיף אנרגיה אבל זה לא מספק אותי כמו הקוביות שוקולד..
    חשבתי אולי יש איזשהו תוסף תזונה או כדור שמוריד בחשק למתוק ? כי זה נורא הורס לי את הדיאטה ואת ההמעטה במתוק.. אשמח לתשובה תודה , אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות למתוק

הוספת תגובה

• כוס תה עם 2 כפיות סוכר יעשה תעבודה

הראל
    06/12/2013

כוס תה עם 2 כפיות סוכר, גם מתוק וגם 40 קלוריות שזה כלום לעומת השוקולד שגם יותר קלוריות וגם מכיל שומנים מהחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כוס תה עם 2 כפיות סוכר יעשה תעבודה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    11/12/2013

כעיקרון קיימים בלשון ובחלל הפה קולטנים למתיקות וככל שמרגילים אותם למתוק נרצה עוד ועוד. לכן הפיתרון אומנם קשה, הוא לצרוך כמה שפחות כדי להרגיל את אותם קולטנים לפחות מתיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עושים כשהמוח רוצה מתוק?

ארנס
    12/12/2013

הקושי הוא כשהגוף רוצה מתוק, והמוח מתפקד בצורה טובה כשנכנס מתוק, אז מה איך אפשר בלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה עושים כשהמוח רוצה מתוק? - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    16/12/2013

אפשר בזמן שקשה במיוחד, לאכול פרוסת לחם מלא עם מריחת דבש או ריבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו