היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    אודל
    01/04/2008

היי אני מטר 62 ושוקלת כ60 קילו.
    יש לי כמה שאלות..
    התחלתי בדיאטה היום ע"יי תפריט שבניתי לעצמי ורציתי לדעת את חוות דעתן עליו{ברצוני להשיל כ 7-8 קילו}
    אז זה התפריט:בוקר כוס דגנים ברנפלקס עם חתיכות שוקלוד{זה בא ביחד ואני מאוד אוהבת את זה..}וכוס חלב 1 אחוז שומן.

צהריים:מנת בשר\עוף\דג עם ירקות או סלט\מרק ירקות\ירקות מאודים

ערב: 2פרוסות לחם קל עם 2 כפות של חומוס\טונה\קוטג' וסלט קטן
    לילה :מעדן שוקולד חלב המכיל כ 60 קלוריות.

השאלות שלי הן:האם התמדה בתפריט תעזור לי להשיל במשקל?
    אם כן כמה?ובתוך כמה זמן לערך...
    וגם רציתי לדעת כמה קלוריות יש בתפריט הזה שבניתי....
    עוד שאלה קטנה רציתי לדעת מהי החשיבות של שתיית מים מרובים בדיאטה{כ 12 כוסות}
    ואיך מבחינה ביולוגית זה עוזר בתהליך ההרזיה והאם יש לזה משמעות גדולה בתהליך ההרזיה?..
    אשמח לתשובות,אחלה פורום!תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• שלום אודל

ד''ר רוני חרמון
    01/04/2008

נתחיל בכך שדיאטה חייבת להיות מאוזנת לאורך זמן. התפריט שלך סביר ובתנאי שזה לא ימשך יותר מחודש חודשיים כי הוא לא מספיק מאוזן. את תרדי כחצי קילו בשבוע ובתנאי שבסך הכל תוכלי ביום קצת פחות מהתוצאה של החישוב של משקל כפול 24 כפול 0.9 . אם תךכי ברגל שלוש פעמים בשבוע כל פעם חמישה ק"מ במשך שעה אחת ברצף תרדי יותר מהר. למים חשיבות גדולה מאוד על כל מולקולת שומן שאת מפרקת את מאבדת 2 מולקולות של מים אם לא תחזירי את המים הנ"ל הגוף יהיה במחסור מים ויפסיק לפרק שומן ולכן בכדי לרדת במשקל חיבים מאזן מים חיובי או לפחות מאוזן. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו