לימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים
    נטלי
    22/05/2007

שלום אני סטודנטית בת 23 שוקלת 68 וגובהי 1.60 אני עושה דיאטה כמעט חודשיים והצלחתי לרדת במישקל מכיוון שהייתה לנו שביתה כל הזמן הזה אז אכלתי מסודר ועשיתי ספורט ועכשיו כשאחזור לספסל הלימודים אני לא יודעת איך אצליח לשמור מכיוון שאין לי ארוחת צהריים שאני אוכל מסודר מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים

הוספת תגובה

• דיאטה

ד''ר רוני חרמון
    22/05/2007

נרשמים לתוכנית מסודרת אם אין לך אפשרות לבצע דיאטה לבד במהלך הלימודים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודים

נטלי
    22/05/2007

מה זאת אומרת תכנית מסודרת? וזה לא שאני לא יכולה אני יכולה אבל הזמן והתנאים זה קצת מקשה אני מסיימת ללמוד בחמש בערב אני יכולה לקחת לבוקר למשל סנוויץ עם לחם קל או מעדן דיאטטי אבל עד שאני מגיעה הביתה זה 6 בערב מה אני אוכל לאכול צהריים בכדי לא לאכול שטויות במכללה ירדתי נורא יפה במישקל ואני רוצה להמשיך וגם לשמור ויותר מדאיג אותי זו הארוחת הצהריים בכדי שלא אבוא הביתה ואני אוכל מאוחר תעזור לי בבקשה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרמון בבקשה תענה לי על השאלה

נטלי
    23/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו