טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מה כדי לאכול בנישנושים בלמידה?- אגוזים שקדים ירקות יש עוד דברים? האם לאכול שני סנדביצ'ים ביום זה בסדר? שעתיים אחרי ארוחת בוקר ושעה וחצי שעתיים לפני ארוחת ערב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מכל הבחינות ומנסיון.. בשנה א' עליתי בתקופת מבחנים 3 ק"ג!!! היו באות אליי חברות ואני הייתי הולכת אליהן ותמיד השולחן היה מפוצץ חטיפים וממתקים ובצהריים אין כוח להכין אז גם מזמינים פיצה ונודלס והמבורגרים.. רק בשנה ב' התחלתי לקחת את עצמי בידיים ולא להזניח אפילו שזה לא פשוט.. התחלנו אני וחברות שלי להכין בבוקר פלטות של ירקות ופירות כדי לנשנש תוך כדי ולא להירדם על הספרים ובצהריים השתדלנו לאכול נורמלי (לא אשקר, היו מעידות אבל לא הרבה..). בעיניי מה שהכי הציל אותי זה שהייתי הולכת בערבים לספורטן ליד הבית שלי בהוד השרון ועושה קצת הליכון ואם היינו מסיימות ללמוד לא ממש מאוחר אז אפילו לפילאטיס או חוג אחר. זה מנקה את הראש ומכניס לגוף חיוניות, מה גם שאת יוצאת קצת מהבית ומאווררת את האווירה המדכאת של הלימודים.. ממליצה לך מאוד לעשות את הקטע של הספורט, גם אם לא חדר כושר או חוג לפחות לעשות הליכה של 40 דק' בשכונה, זה עושה פלאים!! בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד