תקופת בחינות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופת בחינות
    קרן
    06/01/2014

מה כדי לאכול בנישנושים בלמידה?- אגוזים שקדים ירקות יש עוד דברים?
    האם לאכול שני סנדביצ'ים ביום זה בסדר?
    שעתיים אחרי ארוחת בוקר ושעה וחצי שעתיים לפני ארוחת ערב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופת בחינות

הוספת תגובה

• התקופה הכי קשה..

ליהי
    07/01/2014

מכל הבחינות ומנסיון.. בשנה א' עליתי בתקופת מבחנים 3 ק"ג!!! היו באות אליי חברות ואני הייתי הולכת אליהן ותמיד השולחן היה מפוצץ חטיפים וממתקים ובצהריים אין כוח להכין אז גם מזמינים פיצה ונודלס והמבורגרים.. רק בשנה ב' התחלתי לקחת את עצמי בידיים ולא להזניח אפילו שזה לא פשוט.. התחלנו אני וחברות שלי להכין בבוקר פלטות של ירקות ופירות כדי לנשנש תוך כדי ולא להירדם על הספרים ובצהריים השתדלנו לאכול נורמלי (לא אשקר, היו מעידות אבל לא הרבה..). בעיניי מה שהכי הציל אותי זה שהייתי הולכת בערבים לספורטן ליד הבית שלי בהוד השרון ועושה קצת הליכון ואם היינו מסיימות ללמוד לא ממש מאוחר אז אפילו לפילאטיס או חוג אחר. זה מנקה את הראש ומכניס לגוף חיוניות, מה גם שאת יוצאת קצת מהבית ומאווררת את האווירה המדכאת של הלימודים..
    ממליצה לך מאוד לעשות את הקטע של הספורט, גם אם לא חדר כושר או חוג לפחות לעשות הליכה של 40 דק' בשכונה, זה עושה פלאים!!
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקופת בחינות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    09/01/2014

קרן שלום,
    אין בעיה לגבי הכריכים. תשתדלי שיהיו מלחם מלא ומשהו בריא בפנים (טחינה,אבוקדו...). תקפידי על ארוחות קבועות בשעות מסודרות.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו