לרדת 18 ק"ג ב3 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרדת 18 ק"ג ב3 חודשים
    דן
    29/01/2014

אני בן 42,בריא בדר"כ.גובה 178.לפני כשבועיים שקלתי 98 והתחלתי דיאטה שלא כוללת תפריט מיוחד.אני אוכל פחות או יותר הכל רק מקפיד על ארוחות מסודרות,כמויות לא גדולות ופעילות גופנית מוגברת.רזיתי בזמן זה כמעט 3 ק"ג ובכוונתי להמשיך בקצב זה עד ערב פסח ולהגיע ל80 ק"ג ובכך לרדת בסה"כ 18 ק"ג ב-3 חודשים.האם לפי הנתונים שלי ירידה בקצב של 6 ק"ג בחודש במשך כ-3 חודשים בהנחה שאצליח זו ירידה מוגזמת ולא בריאה או שהיא עדיין בתחום הסביר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרדת 18 ק"ג ב3 חודשים

הוספת תגובה

• לרדת 18 ק"ג ב3 חודשים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    29/01/2014

אלןן שלום,
    קצב ירידה כזה יכלול ללא ספק ירידה של שריר ונוזלים, חבל.
    ממליץ לך למתן לעד 1 ק"ג לשבוע.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללרדת 18 ק"ג ב3 חודשים

אלון טאיץ
    29/01/2014

אז הבנתי ש18 ק"ג ב3 חודשים(6 ק"ג בחודש)לא רצוי כי זה כרוך גם באיבוד נוזלים ומסת שריר.התחלתי ב98 היעד 80 וגובהי 178 וגילי 42 בריא בדר"כ.אבל כיוון שחשוב לי לרדת דרסטית בתקופה קצרה יחסית אז נניח אסתפק ב15 ק"ג בחודשיים וחצי(עדיין ממוצע 6 לחודש)והיעד שלי יהיה 83.האם זה ישנה את תגובתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ללרדת 18 ק"ג ב3 חודשים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    29/01/2014

לא ישנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו