טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ד"ר שאלות שמעניינות אותי 1האם כל מי שרגיש לחלבון חלב פרה יהיה רגיש גם לחלב עיזים? 2קראתי איפשהו שהטענה לגבי רגישות ל"חלבוני חלב" איננה נכונה, כיוון שהם נכנסים לגוף ועוברים פירוק לחומצות אמינו ונספגים לדם כחומצות אמינו ובאותו רגע הם כבר לא חלבוני חלב..ייתכן? תודה ושבת שלום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ד"ר שמעתי מדיאטן שהטענה לגבי רגישות לחלבון חלב פרה אינה נכונה, כיוון שהוא עובר פירוק לחומצות אימנו,נספג בדם כחומצות אמינו והוא אינו נחשב יותר לחלבון חלב..האם זה נכון? אני פעם ראשונה שומע את זה ומסקרן אותי לדעת אם זה נכון כי יש לי קצת ספק בדבריו של הדיאטן. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גיל שלום, מי שרגיש ללקטוז, הסוכר שבחלב, בדרך כלל מסתדר עם חלב עיזים. אם הרגישות היא לחלבונים שבחלב, אני מניח שלא יסתדר גם עם חלבונים מסוגי חלב בכלל. לשאלתך, הרגישות לחלבונים הינה בדרך כלל במערכת עיכול, כך שהעובדה שחלבונים עוברים למע' הדם רק אחרי שעברו פרוק, לא קשורה. שבת נעימה,
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד