טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני במשך שנים עושה דיאטה עולה ויורד עולה ויורד, אחרי שסוף סוף ירדתי והרבה (50 קילו) עשיתי ניתוח מתיחת עור ועכשיו שנתיים אחרי שוב קצת העלתי במשקך ונלחם להוריד אותו אבל הוא לא זז! :-(
בחודש האחרון ירדתי רק 2 קילו מ113 ל111.
זה התפריט שלי 06:45 - תה/קפה עם סוכרזית + יוגורט 3% 10:00 — חופן פייבר, חופן גרנולה (לא ממותקת אבל עם פירות יבשים), יוגורט 3%, יוגורט 0%, 2 כפות חלבון 12:00 - יוגורט 3% 13:00 - סלט חסה, מלפפון, חצי גבינה רכה, חריץ גבינה קשה, טונה מים, שמן זית חומת בלסמי 15:00 - פודינג וניל 3% 16:00 - יוגורט 3% 17:00 - פודינג וניל 3% 19:00 - סלט חסה, מלפפון, חצי גבינה רכה, חריץ גבינה קשה, פסטרמה, שמן זית, חומץ בלסמי 20:00 - בין 2-3 חופני גרנולה לא ממותקת (אבל עם פירות יבשים) 22:00 - יוגורט 3%, יוגורט 0%, 2 כפות חלבון (רק אם רעב)
אני עושה כושר מידי בוקר רק משקולות מאוד אינטנסיבי, אבל לא אירובי עקב בעיות ברכיים.
מה אתם ממליצים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, לא פלא שאתה לא מצליח לרדת במשקל! התזונה שלך, כפי שאתה מתאר אותה ,איננה מאוזנת ומבוססת בעיקר על דברי חלב. לפי התיאור' אתה אוכל 5 יוגורתים 3%, 2 יוגורתים 0%, 250 גר גבינה לבנה רכה, 2 פודינג וניל, גבינה צהובה. אתה מוסיף לזה קצת חסה ומלפפונים, טונה ופסטרמה..... איפה השאר? : פירות, ירקות, פחממות מלאות, אגוזים, חלבונים ממקור אחר כמו עוף, דגים, בשר, שומן מן הצומח. אתה זקוק לתזונה מאוזנת יותר המכילה כל אבות המזון, במיוחד אם אתה מתאמן בחדר כושר באופן אינטנסיבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד