טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הגובה שלי 1.58 והמשקל שלי 76.6 לפני שלוש שנים היייתי מקל רזה מאוד וקולם היו אומרים לי שאני מאוד רזה וניראה לי שפשוט עשו עליי עיין הרע שעכשיו אני שוקלת ככה אני מנסה לא לאכול כול היום ואז נשברת ואוכלת בכמיות לא נורמליות שאני עצבנית או הלי מצב רוח אני אוכלת מלאאאאא שאני אוכלת אני אומרת לא נוראה מחר אני יתחיל בדיאטה וכככה כול יום פעילות גופנית אני לא יכולה לעשות כי כול פעילות אחר כך גורמת לי להתקפי אסטמה חזקים מאוד וקוצרי נשימה אפילו הפעיליות הקלות ביותר אני כבר בערב שנה אחרי כול ארוחה מקיעה בשירותים ואני לא מבינה איך זה לא עוזר לי שמתי לב שיש לי רפלקסי הקעה אחרי אוכל ושמתי לב שאני מסיימת לאכול עם אני לא הולכת להקיע אז אני מרגישה ממש לא טוב אז אני הולכת ומקיעהה שמתי לב עוד מזמן להרגשה כמו צרהבת אבל בכאבים נוראים וחזקים נורא ואני מרגישה אותך כימעט בכול יום בעיקר בלילה לפני שאני נירדמת אני נירדמת עם כאבים קרה לי הרבה פעמיים שהקעתי דם גם.... אני מאוד רוצה להרזות לפחות לשקול 55-60 קילו ואני מנסה ולא מצליחה אין לי כוח רצון אני מפחדת להרוס לעצמי את הגוף עם כול הדברים שאני גורמת לו כדי להרזות תביאו לי עצה בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, את מתכנתת את עצמך לכישלון. מנסה לא לאכול כל היום, מתה מרעב בשעות הערב, מתחילה בזלילה הגדולה, כועסת על עצמך, מדוכאת ומתוסכלת, מקיאה, הולכת לישון עם הרגשת אכזבה וכישלון ועם החלטה של "מחר צמים", לא עומדת בזה וחוזר חלילה. את נמצאת במעגל קסמים הרסני שהביא אותך להפרעות אכילה. הפיתרון הוא לא דיאטה, אלא טיפול בצורת האכילה שלך. אני מציעה לך לפנות ובמהירות ליעוץ מקצועי. רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד