חולת אסטמה רוצה להרזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולת אסטמה רוצה להרזות
    גלינה
    10/04/2008

הגובה שלי 1.58 והמשקל שלי 76.6
    לפני שלוש שנים היייתי מקל רזה מאוד וקולם היו אומרים לי שאני מאוד רזה וניראה לי שפשוט עשו עליי עיין הרע
    שעכשיו אני שוקלת ככה אני מנסה לא לאכול כול היום ואז נשברת ואוכלת בכמיות לא נורמליות שאני עצבנית או הלי מצב רוח אני אוכלת מלאאאאא
    שאני אוכלת אני אומרת לא נוראה מחר אני יתחיל בדיאטה וכככה כול יום
    פעילות גופנית אני לא יכולה לעשות כי כול פעילות אחר כך גורמת לי להתקפי אסטמה חזקים מאוד וקוצרי נשימה אפילו הפעיליות הקלות ביותר
    אני כבר בערב שנה אחרי כול ארוחה מקיעה בשירותים
    ואני לא מבינה איך זה לא עוזר לי
    שמתי לב שיש לי רפלקסי הקעה אחרי אוכל
    ושמתי לב שאני מסיימת לאכול עם אני לא הולכת להקיע אז אני מרגישה ממש לא טוב
    אז אני הולכת ומקיעהה
    שמתי לב עוד מזמן להרגשה כמו צרהבת אבל בכאבים נוראים וחזקים נורא ואני מרגישה אותך כימעט בכול יום
    בעיקר בלילה לפני שאני נירדמת אני נירדמת עם כאבים
    קרה לי הרבה פעמיים שהקעתי דם גם....
    אני מאוד רוצה להרזות לפחות לשקול 55-60 קילו ואני מנסה ולא מצליחה אין לי כוח רצון
    אני מפחדת להרוס לעצמי את הגוף עם כול הדברים שאני גורמת לו כדי להרזות
    תביאו לי עצה בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולת אסטמה רוצה להרזות

הוספת תגובה

• קודם כול יש לך הפרעות אכילה.

איילה
    10/04/2008

את רוצה לחיות נכון?!
    קודם הפסקי להקיא , זה לא בריא לא טוב לגוף ומה שאת עושה זה חמור כולל לא לאכול כל היום ואז לתקוף!! לא בריא בכלל!!

תיראי , תתחילי בללכת לטיפול פסיכולוג או משהו ודיאטנית אני מבטיחה לך את תגיעי ליעד שלך.
    אבל הקשבי לגוף אל תפגעי בו!

שלך,איילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולת אסטמה

רחל גרנות
    12/04/2008

שלום לך,
    את מתכנתת את עצמך לכישלון. מנסה לא לאכול כל היום, מתה מרעב בשעות הערב, מתחילה בזלילה הגדולה, כועסת על עצמך, מדוכאת ומתוסכלת, מקיאה, הולכת לישון עם הרגשת אכזבה וכישלון ועם החלטה של "מחר צמים", לא עומדת בזה וחוזר חלילה. את נמצאת במעגל קסמים הרסני שהביא אותך להפרעות אכילה. הפיתרון הוא לא דיאטה, אלא טיפול בצורת האכילה שלך.
    אני מציעה לך לפנות ובמהירות ליעוץ מקצועי.
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו