בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    רינת
    23/05/2014

שלום רב, אני בת 26. גובה 1.73. עקב משבר עליתי כ-10 קילו במשקל והגעתי ל-70 ק״ג. בשנה האחרונה בעקבות פעילות גופנית מאומצת ודיאטה לא מאוזנת (500 קלוריות ביום) ירדתי כ-8 קילו והגעתי ל-62-63 ק״ג והמשקל נתקע במשך 3 חודשים. מאז התחילו לי בולמוסים ושינויים במצבי רוח. החלטתי להתחיל לאכול מאוזן כ-1200 קלוריות ביום יחד עם שילוב של פעילות גופנית. מזה חודש שאני מצליחה לאכול מאוזן אך עליתי כ-2-3 קילו. אני לא יודעת מה עליי לעשות בכדי לרדת במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    25/05/2014

להתמיד בתזונה הבריאה ובפעילות הגופנית ולהתנתק מהשקילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי שאלת הירידה במשקל מצטרפת

שירלי
    26/05/2014

לעצת הד"ר - נסי להמנע מלהשקל והתמידי גם עם התזונה וגם עם הפעילות הגופנית.
    את יכולה גם להתייעץ עם מאמן כושר שיתאים לך פעילות שתשרוף יותר שומנים, אבל תהלום את יכולות הגוף שלך. יודעת שיש גם תוספים כמו ל-קרניטין נוזלי
    שמסייעים לעוסקים בפעילות ספורטיבית לשפר יכולות וגם לשרוף שומנים טוב יותר תוך כדי הפעילות. אולי תבררי עם נטורפתית על זה.

בכל אופן, תהיי סבלנית, זה תהליך... בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו