טעם חמוץ מר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טעם חמוץ מר
    בני
    25/05/2014

שלום, יש לי בעיה שאני חש בטעם חמוץ מר, לא טעים בפה, טעם שמרגיש כאילו הנשימה שלי לא רעננה, לא נעימה. בדקתי את העניין בכל הקשור לפה, אבל אין ריקבון של שיניים ולא חיידקים שגורמים לכך. לכן לדעתי הדבר קשור לבטן ולתזונה. אני מאוד מודאג ורוצה לטפל בזה כי הדבר מפריע לי לתפקוד היומיומי. האם יש דרך לגרום לכך שהטעם בפה שלי יהיה נעים יותר, רענן אולי אף מתוק? (כשאני לא אוכל למשל במשך שעה, כבר הטעם הלא טוב מורגש) תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טעם חמוץ מר

הוספת תגובה

• טעם חמוץ מר - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    25/05/2014

בני שלום,

תשתדל לאכול כל שלוש שעות, עשה נסיון לצרוך הרבה פרות, ירקות, דגנים מלאים ולהקטין את כמות המזון מהחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משהו אקטיבי

בני
    25/05/2014

האם יש משהו יותר אקטיבי שאני יכול לעשות? איזה שהוא תוסף? אם אשתה מיץ אלורה, האם זה יכול לעזור?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו