טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני נועה בת 20 אני 1.61 ושוקלת 55 עשיתי תפריט דיאטטי של 1200 קלוריות והורדתי כבר בחודש הראשון 5 קילו מ60 ירדתי ל55 אבל לאחר מכן המשקל שלי פשוט נתקע
מה עושים?איך ממשיכים לרדת?
קשה לי להוריד עוד יותר את כמות הקלוריות כי באמת לפעמים לא קל לי עם תפריט של 1200 אבל הרבה פעמים אני מחזיקה את עצמי שלא לעקוף את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חח אבל מצטערת אני מפחדת לחרוג מ1200 זה קורה לי אולי פעם בשבוע כי בדיאטה שאני עושה מותר פעם בשבוע להנות ממנת מותרות, זה לא משפיע על המשקל.. אבל לעשות את זה קבוע? חחח באמת שאני לא מסוגלת זה הדבר שאני הכי חרדה וחוששת ממנו בעולם חחחח אולי פשוט אני אתחיל לשלב אימונים במכון כושר כי עשיתי דיאטה בלי ספורט אולי הספורט יעשה את ההבדל אני לא יודעת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים