המשקל נתקע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשקל נתקע
    נועה
    02/06/2014

שלום אני נועה בת 20 אני 1.61 ושוקלת 55
    עשיתי תפריט דיאטטי של 1200 קלוריות והורדתי כבר בחודש הראשון 5 קילו
    מ60 ירדתי ל55
    אבל לאחר מכן המשקל שלי פשוט נתקע

מה עושים?איך ממשיכים לרדת?

קשה לי להוריד עוד יותר את כמות הקלוריות כי באמת לפעמים לא קל לי עם תפריט של 1200 אבל הרבה פעמים אני מחזיקה את עצמי שלא לעקוף את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשקל נתקע

הוספת תגובה

• משקל שנתקע

יעל
    02/06/2014

בטח שנתקע... את כבר רזה מדי. לאן עוד את רוצה לרדת? לפי הנתונים שכתבת יש לך bmi 21

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ח הלוואי שהייתי רזה מידיי

נועה
    03/06/2014

אני רוצה להוריד לפחות עוד 5 קילו.. יש עוד קצת להוריד מהבטן לשטח אותה אבל אולי רק אימונים יעזרו במקרה הזה..בכל מקרה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול מאוד להיות נשמע הגיוני

נועה
    04/06/2014

חח אבל מצטערת אני מפחדת לחרוג מ1200 זה קורה לי אולי פעם בשבוע כי בדיאטה שאני עושה מותר פעם בשבוע להנות ממנת מותרות, זה לא משפיע על המשקל.. אבל לעשות את זה קבוע? חחח באמת שאני לא מסוגלת זה הדבר שאני הכי חרדה וחוששת ממנו בעולם חחחח אולי פשוט אני אתחיל לשלב אימונים במכון כושר כי עשיתי דיאטה בלי ספורט אולי הספורט יעשה את ההבדל אני לא יודעת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו