קילוגרמים "אחרונים" שלא יורדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילוגרמים "אחרונים" שלא יורדים
    אביב
    18/06/2014

שלום,
    אני ב-"דיאטה" ואני עושה כל מה שצריך כדי לרדת במשקל,בינתיים ירדתי יפה אבל אני כבר כמה חודשים מתאמצת והמשקל נשאר כמעט אותו הדבר נע בין ק"ג למטה ק"ג למעלה,אני עושה פעילות גופנית די אינטנסיבית,נמנעת מכל מה שנחשב משמין...כל בוקר עולה על המשקל בתקווה לראות איזו תזוזה לכיוון למטה וזה לא קורה בינתיים..קשה לי לדמיין את עצמי אוכלת עוד יותר מעט כי זה יהיה בלתי נסבל.. מה לעשות?

אשמח לתשובה,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה

אביב
    22/06/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילוגרמים "אחרונים" שלא יורדים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    28/06/2014

אביב שלום,
    מסכים איתך שלאכול מעט זה לא פיתרון.
    קודם כל תפסיקי להשקל כל יום. סתם מבלבל. תשקלי מקסימום פעם בשבוע.
    שנית כפי שכתבתי לפני כרגע בתגובה למישהי אחרת, תשני את הפעילות, לאינטרוולים או תוכנית אחרת.
    אם תתמידי, בסופו של דבר תראי את התוצאה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילוגרמים "אחרונים" שלא יורדים - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    04/07/2014

שלום,
    לפעמים הגוף נכנס למצבים שהמשקל לא יורד אפילו שעושים את הדברים הנכונים, אולי לשנות שגרת אימונים יעזור.
    תפסיקי להשקל כל יום מה שמאוד מבלבל.
    בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו