נעצרה הירידה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעצרה הירידה!!
    דבי
    25/06/2014

אני לא יודעת למה כי לא שיניתי הרגלי תזונה או כמות הפעילות שלי... אולי אני צריכה להוסיף עוד פעילות או להוריד בכמות האוכל ככל שאני יורדת יותר במשקל? אני חייבת להוריד עוד 7 קג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעצרה הירידה!!

הוספת תגובה

• יש לזה קשר להרבה סיבות

מור
    26/06/2014

זה מאוד תלוי מאיזה משקל התחלת. אני למשל התחלתי לרדת ממשקל רציני והקילוגרמים הראשונים פשוט נשרו ממני בקלות אבל אז יש עצירה.
    זה גם תלוי במה את אוכלת ושותה. תנסי לשתות כמה שיותר מים שיזרזו את החילוף חומרים, וכמובן ספורט ספורט ספורט. אין דרך להתחמק מזה. במיוחד בקילוגרמים האחרונים זה מה שעושה את ההבדל. יש גם תוספים (אני לוקחת טונלין) שעוזרים להוריד את השומנים בגוף ובונים שריר , כמובן בהנחה שאת מתאמנת ואוכלת כמו שצריך. שיהיה בהצלחה! הישורת האחרונה תמיד הכי קשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעצרה הירידה!! - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    28/06/2014

דבי שלום,
    בהחלט את היכולה לשנות את תוכנית האימון שלך, אם מדובר בפעילות אירובית, אולי להוסיף אינטרוולים, אם פעילות כוח, לשנות את התוכנית.
    גם שינוי תזונתי יכול לתרום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו