בעיות שינה ואכילה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה ואכילה.
    אמה
    24/07/2014

שלום. רציתי לשאול איך אפשר לדעת מה קצב חילוף החומרים שלי? כי בעיקרון אני מרגישה את עצמי רעבה באופן תמידי והמון פעמים מוצאת את עצמי רעבה בלילה ברמה שמתחשק לי להתנפל על האוכל, אבל אני עוצרת את עצמי ומכריחה את עצמי לאכול ארוחה מסודרת ומקסימום עוד משהו קטן.
    באופן כללי אני בזמן האחרון קמה מאוחר ואז מתחילה לאכול רק ב1.
    כתוצאה מכך האכילה נגררת עד ללילה ולפעמים אני חושבת שזה לא הגיוני לאכול בשעה הזאת אז לא הולכת לישון שבעה לגמרי וכתוצאה מכך לא ישנה טוב או קמה שוב לאכול.
    מה שמשפיע לי על כל סדר היום.
    הבעיה היא שלפעמים מרוב מתח נפשי קשה לי לאכול במהלך היום.
    בעיקרון אני צעירה אז לא נראה לי שזה עושה לי נזק מסוים בגוף פשוט גורם לי להיות חלשה.
    גם באופן כללי המצב הזה גורם לי להיות מאוד לא פעילה.
    כשלא היו לי את הבעיות האלה הייתי רזה פעילה ובריאה אבל במצב הזה אני מרגישה רופסת וחלשה כל הזמן מה שגורם לי לחשוב כל הזמן על הבעיות האלה ולא לצאת מהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה ואכילה.

הוספת תגובה

• בעיות שינה ואכילה. - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    27/07/2014

שלום,
    בדיקת חילוף חומרים ניתן לבדוק. את יכולה להכנס לאתר שלי וב"השיטה" לראות את המכשיר איתו מבצעים את הבדיקה הזאת.
    המעגל שאת מתארת הוא כמובן לא נכון. את צריכה לארגן את הארוחות שלך כל שלוש שעות מהרגע שאת כמה (5 ארוחות) כדי לשמור על צריכה קבועה ולא להגיע לרעב.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו