הפסקת ווסט ועצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת ווסט ועצירות
    נטלי
    12/08/2014

שלום . אני בת 21 גובהי 1.50 ושוקלת 43 משקלי תקין לגובה ולמבנה גוף שלי הצר שלי . בעבר שקלתי בערך 48 קילו הרזתי אותם במשך כ4 חודשים באמצעות תפריט דיאטה בריא מאוד שכלל 1200 קלוריות ביום . כרגע הפסיק לי הווסט בערך 3 חודש וגם כן עצירות.
    פניתי לדיאטנית והיא טוענת שמשקלי תקין אך אני חייבת להשמין בשביל קבלת ווסט וכניראה הגוף שלי אינו מיועד להיות רזה . האם זה הגיוני ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת ווסט ועצירות

הוספת תגובה

• הפסקת ווסט ועצירות - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/08/2014

נטלי שלום,
    המשפט "הגוף שלך אינו מיועד להיות רזה" משונה.
    עם זאת אם לא הרעבת את עצמך תוך כדי הירידה במשקל, כנראה שהגעת לתכולת שומן נמוכה מדי. רצוי שתנסי לעלות תחילה שני ק''ג, תעלי קצת את הצריכה הקלורית וכך תעלי את שני הק''ג בהדרגה, כך יהיה אפשרי לבדוק אם זאת הסיבה.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ווסת

נטלי
    15/08/2014

אם רק אוסיף שומנים לתפריט שלי ועוד קלוריות אבל אשאר באותו משקל הווסט תוכל לחזור לי ? או שאני חייבת לעלות במשקל בשביל הווסת ? תודה רבה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ווסת - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    21/08/2014

אני מניח שיש צורך לעלות קצת במשקל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו