תזונה וספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה וספורט
    מיכל
    28/08/2014

שלום, אני בת 38 עם משקל עודף של כ- 20 קילו. לפני שלושה חודשים התחלתי בפעילות ספורטיבית (זומבה 3 פעמים בשבוע+יום בשבוע פילאטיס).בחודשיים האחרונים שילבתי עם זה תזונה ודיאטה. יום לדוגמא: בוקר כריך (לחם בראשית) עם פסטרמה/ גבינה צהובה 9% , ביניים חטיף אנרגיה עד 99 קלוריות, צהריים סלט גדול עם תוספת טו טונה וביצה או אבוקדו או חזה עוף ו2 פרוסות לחם. בניים פרי. ערב לאחר הפעילות הגופנית אני אוכלת בעיקר פרי לעיתים כריך או קורנפלקס עם חלב. (לרוב אני לא אוכלת מוצרי חלב בגלל רגישות, עגבניות, פלפל וירקות חמוצים בגלל ריפלוקס). שישי שבת אני אוכלת ארוחה עם פחמימות (אורז, קוסקוס עם מנת בשר) בכל השלושה חודשים האלה ירדתי קילו וחצי. נראה לי מעט מאוד אני לא חושבת שאני מפריזה בארוחות. וגם אם אני מפקששת ואוכלת שוקולד או גלידה אני לא עושה זאת מעבר לפעם בשבוע ובמינון. מן הסתם אני עושה כאן משהו לא בסדר כי הירידה במשקל לא מגיעה אשמח לקבל עצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה וספורט

הוספת תגובה

• את צריכה עוד משהו

דליה
    31/08/2014

זומבה ופילאטיס זה ממש מומלץ אז אל תוותרי ואל תתייאשי. התפריט שלך נראה מאוד בריא וטוב לדיאטה, אולי חילוף החומרים שלך יותר איטי, וזה בסדר, תנסי לקחת קפה ירוק כמו שיש לסופהרב, זה עוזר להאיץ את חילוף החומרים ומסייע לרדת במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו