טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כמה קלוריות יש ב.. כף גבינת קוטג' 9%? כף קטשופ? כפית גדושה של אבקת שוקולית להכנת שוקו? (תכולת הקופסא: 500 גרם, ערך הקלוריות ל100 מ"ל משקה: 48 קלוריות)כמה זה רק כפית ללא חלב? 1 מלפפון בינוני-גדול? 1 תות שדה? כף שוקולד למריחה? פרוסת עוגת גלידת שוקולד?
תודה מראש, סיוון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סיון, כף גבינת קוטג 9% - כ-40 קל'. כף קטשופ - 15 כפית גדושה שוקולית - כ-40 כף שוקולד למריחה - כ-80 פרוסת עוגה - מ-250 ומעלה. תות שדה אחד - זניח . מלפפון - כלום. כמובן, שיש הבדלים בין כף לכף. חג שמח, רחל גרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני מבקשת מהמשתתפים בתוכנית הירידה במשקל שלי לא לחשב קלוריות בירקות מ מכמה סיבות: 1. ברגע שאוכלים (כל דבר) הגוף שלנו מתחיל בפעולת העיכול. התהליך הזה דורש אנרגיה (קלוריות). לעיתים, תהליך העיכול שורף יותר קלוריות ממה שהירק עצמו מכיל. נכון במיוחד לגבי הירקות הירוקים והעליים. 2. הירקות מכילים הרבה מאד תאית, סיבים שהגוף שלנו ברוך השם אינו מסוגל לפרק. יש כמובן, בעלי חיים שניזונים מירקות ויש להם את האנזים שמסוגל להפיק אנרגיה גם מהסיבים. 3 סיבה חשובה לא פחות, אני מאמינה גדולה בספירת קלוריות, אולם, הספירה חייבת להיות ידידותית לי ולסביבה. אם אני אתחיל לספור כל פלח עגבנייה, חתיכת מלפפון - הדרך להשתגע קצרה. משהו בחיים חיב להיות חופשי. אישית, הייתי מעדיפה שזה יהיה שוקולד... רחל גרנות
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד