כמה קלוריות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה קלוריות?
    סיוון
    19/04/2008

כמה קלוריות יש ב..
    כף גבינת קוטג' 9%?
    כף קטשופ?
    כפית גדושה של אבקת שוקולית להכנת שוקו? (תכולת הקופסא: 500 גרם, ערך הקלוריות ל100 מ"ל משקה: 48 קלוריות)כמה זה רק כפית ללא חלב?
    1 מלפפון בינוני-גדול?
    1 תות שדה?
    כף שוקולד למריחה?
    פרוסת עוגת גלידת שוקולד?

תודה מראש, סיוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה קלוריות?

הוספת תגובה

• קלוריות בסודה

רחל גרנות
    19/04/2008

שלום סיון,
    כף גבינת קוטג 9% - כ-40 קל'.
    כף קטשופ - 15
    כפית גדושה שוקולית - כ-40
    כף שוקולד למריחה - כ-80
    פרוסת עוגה - מ-250 ומעלה.
    תות שדה אחד - זניח .
    מלפפון - כלום.
    כמובן, שיש הבדלים בין כף לכף.
    חג שמח,
    רחל גרנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את בטוחה בתשובתך?

סיוון
    19/04/2008

כמובן שיש קלוריות במלפפון, לא ייתכן שאין כלום, שאלתי לגבי מלפפון 1\ תות שדה 1 על מנת שאני יוכל לחשב כשאני אוכלת בהחלט הרבה יותר מ1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלפפון 10 תות 3-4

יעל
    19/04/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלוריות בירקות

רחל גרנות
    21/04/2008

שלום לך,
    אני מבקשת מהמשתתפים בתוכנית הירידה במשקל שלי לא לחשב קלוריות בירקות מ מכמה סיבות:
    1. ברגע שאוכלים (כל דבר) הגוף שלנו מתחיל בפעולת העיכול. התהליך הזה דורש אנרגיה (קלוריות). לעיתים, תהליך העיכול שורף יותר קלוריות ממה שהירק עצמו מכיל. נכון במיוחד לגבי הירקות הירוקים והעליים.
    2. הירקות מכילים הרבה מאד תאית, סיבים שהגוף שלנו ברוך השם אינו מסוגל לפרק. יש כמובן, בעלי חיים שניזונים מירקות ויש להם את האנזים שמסוגל להפיק אנרגיה גם מהסיבים.
    3 סיבה חשובה לא פחות, אני מאמינה גדולה בספירת קלוריות, אולם, הספירה חייבת להיות ידידותית לי ולסביבה. אם אני אתחיל לספור כל פלח עגבנייה, חתיכת מלפפון - הדרך להשתגע קצרה. משהו בחיים חיב להיות חופשי. אישית, הייתי מעדיפה שזה יהיה שוקולד...
    רחל גרנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו